Terwijl de MSM u sprookjes aan het force feeden is, bereikt de Al-Hijra in Ivoorkust een climax. Gaan we verder niet uitleggen, u slingert google maar aan. Meneer de Napoleonkloon wil het gebeuren schijnbaar stimuleren en is doodleuk aan het interveniëren/bombarderen geslagen. Gewoon dat hele soevereiniteitsverhaal aan je derrière vegen, boeit het apathische sheeple volkje toch niet! Ja, ok; de Russen hebben wat kanttekeningen geplaatst, maar dat was ‘m dan wel.  

Is Sarkozy een Oorlogscrimineel?
Laden ... Laden ...

4 REACTIES

 1. Ik ben de eerste Non stemmer 🙂

  Kijk, in Frankrijk hebben ze gewoon daadkrachtige politiek en een dito leider en blijkbaar ook macht binnen de UN en dan krijg je dit soort zaken.

  Frankrijk zit vol met afrikanen en heeft een uitgebreide historie met het continent. Laat ze lekker doen wat ze goed lijkt. Maar dan wel solo en niet samen met de UN.

  Als onderdeel van de zap en internet generatie weet ik niet veel van ivoorkust behalve dat iedereen er arm is behalve de corrupte leiders. Als zo’n leider zich dan met het leger tegen het volk richt is dat volk kansloos en of het dan goed is om in te grijpen, tja, eigenlijk niet, want we moeten streven naar een kleinere wereldbevolking, maar de chocolade werd blijkbaar te duur. 🙂

  Als iemand anders dood maken crimineel is, dan is oorlog eigenlijk altijd crimineel. Maar dit is duidelijk een interventie, vive la france!

  Eigenlijk had de poll een 3e optie moeten hebben. Oui, non en omelette du fromage.
  http://www.dumpert.nl/mediabase/23752/4087ed7b/dexter_omelette_du_fromage.html

  Ratio [4] reageerde op deze reactie.

 2. Over MSM gesproken en minder verwegiestan.

  De kans is groot dat als het regent dat er in onze regen behoorlijk wat radioactieve fall out mee komt, net zoals in Amerika gemeten is. Zowel de MSM als het RIVM zwijgen op dit moment nog. Begin april zou het RIVM met een geruststellend rapport naar buiten komen.

 3. @peetar [1]: Je hoeft weinig over Ivoorkust te weten om te zien dat dit een foute actie is. Oke, een verkiezingsuitslag wordt niet nageleefd. Maar hoe zat het met het verraad van Lissabon, moeten de Amerikanen ons dan bevrijden van onze regering die tegen de wil van het volk een deel van de soeverniteit heeft overgedragen? En moesten wij op onze beurt niet ingrijpen toen in Florida tijdens de verkiezing van Bush mogelijke onrechtmatigheden geconstateerd werden die men niet voldoende heeft uitgezocht?

  Het niet respecteren van verkiezingsuitslagen is geen reden een land binnen te vallen. Het uitmoorden van je eigen bevolking is ook geen reden een land binnen te vallen.

Comments are closed.