In concurrentie met normale valse-munters weten de overheden meestal de dans te ontspringen als het fout gaat. Hier een goede film, in twee delen, die lessen uit het verleden levert voor beslissingen in je eigen leven. Deel II komt woensdag op de Vrijspreker. Hier volgt deel 2 en deel 1.

.

Deel II wordt woensdag herhaald

 

strong>

4 REACTIES

  1. De dingen over de Euro of Dollar doen me altijd aan dat Assignaten-verhaal denken. Wij zijn sterk t.o.v. Amerika omdat Amerika nóg erger aan “valsemunterij” doet dan de EU. Ze zouden de koers van de Euro eens moeten afmeten tegen de Yuan, en dan nog te bedenken dat die zwaar ondergewaardeerd is! Of tegen goud, da’s nog beter.

    Bas V [4] reageerde op deze reactie.

  2. @Pteranodon [2]:

    Je moet de Euro tegen de Australische dollar, Zwitserse frank of Canadese dollar afzetten, dan zie je het ware plaatje 😉

Comments are closed.