` De NAVO heeft toegegeven dat bij een  luchtaanval op de Libische hoofdstad   Tripoli burgerdoden zijn gevallen. De  Libische regering zegt dat er bij de NAVO-aanval vanmorgen vroeg 9 burgers   zijn omgekomen en 18 gewond geraak’.   TT vandaag.

Nu maar hopen dat het geen Deense bom was, want die hebben de Ollanders aan de Denen geleend. En ondertussen debatteert de Tweede Kamer of 10% van de slachtdieren wel of niet verdoofd gedood mogen worden.  Lekker belangrijk, terwijl de ‘missie’ in Libië alleen maar twee keer langer duurt en meer (levens) kost.

6 REACTIES

 1. De NAVO (inclusief “Nederland” ) hoopt nu dat het lukt om Kadaffi snel te vermoorden.
  Als dat niet lukt, dreigt die oorlog ook minstens 10 jaar te gaan duren net als in Afghanistan.

  De NAVO bondgenoten, nog steeds rebellen genoemd, hebben bijna geen geld meer .
  Kunnen we daar ook nog wat voor missen uit onze pensioenfondsen?

  Doompie [4] reageerde op deze reactie.

 2. De hele opstand in het MO heeft dat voor ons nog positieve consequenties? Als eerdaags de pleuris uitbreekt in Saoedi-Arabië, want dat land komt toch hopelijk, vast en zeker, nog een keer aan de beurt. Dan kan de deal, “Oil for Immigration”, ook de afvalbak in en kunnen we beginnen met de wederopbouw van NL….Natuurlijk stappen we eerst uit de EU…

  Ik kijk hoopvol uit naar SA, het land kan toch nimmer de dans ontspringen? Misschien moeten we gewoon afwachten wat de USA wil doen met dit land, tot die tijd mogen we ons verlekkeren aan de lijken in Libië en omstreken….
  Charles [5] reageerde op deze reactie.

 3. Als ze daar van Khadaffi af willen en Europa denkt dat met 2 handen op zijn rug wel effetjes te doen, dat was al een inschattingsfout. Ik heb dat onder een ander pseudoniem elders ook al eens geuit op internet dus ben echt niet iemand die het allemaal achteraf beter weet.
  Even als je het puur strategisch bekijkt, hadden ze geen beperkingen aan dat mandaat moeten stellen, en de mogelijkheid bieden om Khadaffi met infanteristen uit zijn paleisje te peuteren als het moet. Dus even los van de vraag of je wel in de toestand van een ander land mag ingrijpen want dat is al buiten het boekje van de VN. Dat grensverleggende daar hou ik niet zo van, tenzij het een keertje richting de vrijheid en beschaving zal zijn!

 4. @IIS [2]:

  “De hele opstand in het midden oosten”….
  Zijn er mensen die de MSM verhalen over opstanden echt slikken ?

  Want dan heb ik nog wel een veel groter verhaal over echte levende dinosaurissen ! Echt waar hoor en als je het nietr gelooft mag je bij ons naar Jurassic Park op de TV komen kijken.

  En omdat het op TV te zien is geweest was het waar (..)
  **sarcasme uit**

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Charles [5]:

  Oil for emigration, daar heb ik de MSM nooit over gehoord, verder moet iedereen maar geloven wat ie wil.

  Net als de crisis, die helemaal geen crisis is, maar een legitieme reden geeft om ons even flink het vel over de oren te kunnen trekken. Als NL verstandig is stapt ze uit de euro. Uiteindelijk is men met de euro ook nog eens chantabel.

  Weg met de hele VN en EU poppenkast.

Comments are closed.