2 REACTIES

  1. Eén van de briljantste, maar ook slimste komieken die ooit heeft geleefd. Immer scherpe kritiek op TPTB. Kijk al zijn shows eens, hij neemt zo vaak de overheid onder vuur, zo scherp en to the point. Alleen jammer dat veel mensen het als ‘comedy’ af blijven doen. Gegeven de vrijheid om de zaal uit te lopen is het is helaas de enige manier waarop mensen uberhaupt naar zoiets zouden luisteren. Die vent is veel te vroeg gestorven.

  2. Hij drijft de spot met zaken die eigenlijk om te janken zijn. Hij heeft hierdoor wel een groot publiek bereikt dat naar hem wilde luisteren. Hierdoor vindt ik hem een meester in zijn vak. Als ook een goed mens dat zijn talent gebruikt voor een nobele zaak : vrijheid veiligheid en gezondheid.

    Bedankt voor de lach en de traan.

Comments are closed.