Het  is in het zelfvernietigingsproces van Noord- Europa blijkbaar onvermijdelijk dat de monetaire helicopterdagelijks miljarden aan papiergeld blijft uitstrooien  boven Griekenland, Cyprus en andere dwarsstraten in Zuid-Europa op kosten van de Noord-Europese  belastingbetaler.

 

Deze belastingbetaler  zal  na de doorsijpelingstijd van circa negen maanden of wellicht wat langer, onvermijdelijk met de gevolgen van deze criminele actie geconfronteerd worden.

De aanstichters van al dit moois  zouden stante pede opgepakt moeten worden en berecht door een internationaal  monetair tribunaal, dat hen dient te veroordelen tot  het levenslang betalen van schadevergoeding aan de benadeelden.

Václav  Klaus, jij bent en blijft mijn  held!


Hugo van Reijen


4 REACTIES

  1. Het idee om al die Eurodwazen in een soort Nürnbergproces te vervolgen is al gelanceerd. Ik zou het toejuichen. Maar ja dan moeten er wel aanklagers, rechters en verdedigers zijn. Weinig kans dat zoiets lukt. Als zelfs het Constitutionele Hof in Duitsland het EMS al niet ongrondwettig verklaart, is de kans op succes nihil. Dat de meerderheid van de bevolking tegen is, speelt geen rol. In Nederland had je dan op 12 september moeten stemmen op een partij die tegen misdaden van de EU is en dus zeker geen VVD en PvdA.
    Wat is de gemiddelde mens toch dom!

Comments are closed.