woensdag, 26 september 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De helicopter blijft geld strooien

Het  is in het zelfvernietigingsproces van Noord- Europa blijkbaar onvermijdelijk dat de monetaire helicopterdagelijks miljarden aan papiergeld blijft uitstrooien  boven Griekenland, Cyprus en andere dwarsstraten in Zuid-Europa op kosten van de Noord-Europese  belastingbetaler.

 

Deze belastingbetaler  zal  na de doorsijpelingstijd van circa negen maanden of wellicht wat langer, onvermijdelijk met de gevolgen van deze criminele actie geconfronteerd worden.

De aanstichters van al dit moois  zouden stante pede opgepakt moeten worden en berecht door een internationaal  monetair tribunaal, dat hen dient te veroordelen tot  het levenslang betalen van schadevergoeding aan de benadeelden.

Václav  Klaus, jij bent en blijft mijn  held!


Hugo van Reijen


 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hoeder schreef op : 1

  Het idee om al die Eurodwazen in een soort Nürnbergproces te vervolgen is al gelanceerd. Ik zou het toejuichen. Maar ja dan moeten er wel aanklagers, rechters en verdedigers zijn. Weinig kans dat zoiets lukt. Als zelfs het Constitutionele Hof in Duitsland het EMS al niet ongrondwettig verklaart, is de kans op succes nihil. Dat de meerderheid van de bevolking tegen is, speelt geen rol. In Nederland had je dan op 12 september moeten stemmen op een partij die tegen misdaden van de EU is en dus zeker geen VVD en PvdA.
  Wat is de gemiddelde mens toch dom!

 2. Naam * schreef op : 2

  Zie in het kader hiervan ook deze video van Gerald Celente. Geen roze bril daarin, want hij zegt dat WereldOorlog 3 al is begonnen bij gebrek aan een andere uitweg uit deze crisis. Of dat waar is? Oordeel zelf…
  lewrockwell.com

  Gerald adviseert zijn “3 G’s”:
  Gold
  (a) Gun
  (a) Getaway plan

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. Naam * schreef op : 4

  @Hub Jongen [3]:
  Als ik een uurtje over heb (kan even duren) schrijf ik misschien een stukkie. Hoewel ik betwijfel of ik nog veel kan toevoegen aan wat er al gemeld wordt op bijvoorbeeld hier:
  www.youtube.com
  en hier:
  www.maxkeiser.com

  Disclaimer bij 2e link: journalist die op z’n eigen website de huistrol is. Verzamelt wel veel interessante links…