Protesten tegen het kabinet Rutte II hoor je op dit moment bijna in elk gesprek. Maar er zijn maar weinig mensen die er echt iets tegen doen. En nu heeft JS wel een echte actie gelanceerd: Een petitie die dit kabinet naar huis wil sturen!

U kunt nu kritiek hebben op de tekst of het tijdstip en verder niets doen.

Maar u kunt ook de actie waarderen en MEEDOEN. Dat wil zeggen de petitie tekenen en dan gaan werken om zoveel mogelijk oude en nieuwe relaties stimuleren om mee te doen.
DIT kan een begin worden aan een echte verzetsactie.

De Petitie is:
——————————————————————

Wij

Burgers van Nederland

constateren

Dat het kabinet Rutte II handelt in strijd met de belangen van de Nederlandse burger, tevens het plegen van kiezersbedrog en daarmee het vertrouwen in de politiek grote schade aanbrengt, tevens het vooropstellen van de belangen van verzekeraars en banken, tevens het wegsluizen van Nederlands belasting kapitaal naar de EU, tevens het tot de bedelstaf brengen van een groot deel van de burgerbevolking, tevens het ongecontroleerd bezuinigen op zorg.

en verzoeken

Het ontbinden van het kabinet Rutte II en het indienen van het ontslag van het volledige kabinet aan de Koningin, teneinde te komen tot een verkiezing van een nieuw bestuursorgaan.
Verzoeken tevens de Koningin en Kamer over te gaan tot een wijziging van het bestuursorgaan dat een werkelijke vertegenwoordiging van de Nederlandse burger die de werkelijke belangen van de burger vooropstelt en afstand neemt van belangenverstrengeling door de elite.

————————————————

Ga naar: http://petities.nl/petitie/motie-van-wantrouwen-rutte-ii  en start uw actie.

13 REACTIES

 1. Goede actie helaas toto nu toe pas 21 mensen die officieël getekend hebben hoop van harte dat dit aan het einde van de dag minimaal 30.000 of meer worden en aan het einde van de week meerdere honderduizenden.
  Kom op Nederlanders dit is je kans benut het goed!!!

 2. Ondersteun deze actie van harte. Helaas verwacht ik er niet veel van. Kijk maar eens wat acties mbt het EMS hebben opgeleverd. Nederlanders zijn slapjanussen, die alles pikken. Uitgezonderd voetbal natuurlijk.
  Maar wie weet. Niet geschoten, is altijd mis.

 3. Ze helpen niemand de enigste die ze helpen is de corruptie in Nederland en over de grenzen,ook het politieke konijnenhok wat ze daar het meest mee doen is elkaar dekken letterlijk en (figuurlijk)????

 4. goede actie om eens weer wat mensen wakker te schudden.
  Jammer dat dit telkens moet om weer wat gedaan te krijgen. Denk alleen dat er nooit echt wat verandert tot het moment dat mensen echt in opstand gaan komen en er totale anarchie uitbreekt.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 5. @B.Bruinsma [4]:

  “. . . r nooit echt wat verandert tot het moment dat mensen echt in opstand gaan komen en er totale anarchie uitbreekt..”

  Dat zou best waar kunnen zijn.
  Maar een dergelijke actie zal toch eerst voldoende steun bij veel mensen moeten vinden.

  En zolang de mensen zien dat een eenvoudige handeling als een (eventuele anonieme) handtekeningen actie, zo weinig respons oplevert, kun je een actie met meer risico wel vergeten.

  Of denk je dat de verkropte spanning zo hard kan oplopen dat het toch barst?

  Ik denk het (nog) niet en daarom is het opleiden en slagen van “veilige” acties zo belangrijk.

  Wat kunnen “we” (iedereen die de Vrijheid lief is) DOEN om die handtekeningenactie te doen slagen.

  Wie brengt een voorbeeld dat anderen kunnen volgen?

 6. Er is ook een groep op facebook aktief, van ondertussen ruim 1900 mensen a-politiek, en zeer divers, de bedoeling is een protest op het malieveld
  Ik lees in veel reaktie’s de verbazing dat het volk niet in opstand komt
  Dit is heel serieus’ en kan een sucses werden, het is dus niet alleen de petitie, , kom doe allemaal mee om dit protest een sucses te laten worden
  Als digibeet weet ik niet hoe ik een link moet zetten, dus heb ik het maar opgeschreven, het artikel kan je lezen op EJ Bron, artikel zeg nee tegen het kabinet Rutte ll, ik ga in ieder geval posters ophangen,en ik hoop dat jullie er ook bekendheid aangeven, en niet op voorhand zeggen dat het toch niks word, niet geschoten is altijd mis

  https://www.Facebook.com/group 45794836591626
  Ik reken op jullie!!

  Hub Jongen [11] reageerde op deze reactie.

 7. @j.achten [8]:

  Met dank, ik hoop dat velen dit voorbeeld zullen volgen.

  Link het ook eens door via je facebook of twitter account.

  1.000.000 handtekeningen moet lukken, en… daarmee zouden we tevens een leuke voorsprong kunnen opbouwen op de komende verkiezingen en misschien zelfs een mogelijke strakke deuk in de huidige politiek kunnen slaan.

 8. @willemientje [7]:
  Well done Willemientje,
  Dit moeten meer mensen doen.

  Ik kan via:
  https://www.Facebook.com/group 45794836591626
  echter de site die je noemt niet vinden.
  Hoe kom ik daar wel? Kun jij ondertussen die mensen verwijzen naar de Vrijspreker?

  Met “netwerken” zouden we inderdaad naar die 1.000.000 medestanders van Jan kunnen komen.

Comments are closed.