6 REACTIES

 1. Quote:
  “Ende despereert niet!”

  Dat is niet het eerste waar ik aan dacht toen ik dit filmpje bekeek. Helemaal als je jezelf realiseert dat er amper een ommekeer is.

  Helemaal als je (ergens anders) leest dat de EU doodleuk probeert politieke partijen en de pers het zwijgen op te leggen. Als dit zo doorgaat wordt deze site ooit nog wel eens verboden en gaat Hub (uiteraard zonder proces) de bak in.

 2. EU-ambtenaren gaan eurosceptische geluiden op sociale media smoren

  http://www.trouw.nl

  Al te sceptische discussies over Europa op Twitter en Facebook liggen binnenkort onder het vergrootglas van het Europees Parlement. De Europese volksvertegenwoordigers trekken ruim 2 miljoen euro uit om de anti-Europese geluiden op sociale media te monitoren en zelfs te beïnvloeden.

  Euh, deeplinken mag ook niet ???

  arvr [4] reageerde op deze reactie.

 3. @leo [3]:
  2 miljoen euro om een paar searches te doen op Twitter en Facebook.

  Weet je wat? Ik doe het voor de helft!

 4. Hier MOET ieder gezond mens toch tegen zijn ? het is gewoon té ziek voor woorden, we krijgen nu ook al een echte EU gestapo !!!

 5. Zolang het gepeupel zoals de elite in Brussel het volk blijft zien niet op de hoogte is kunnen ze dit blijven doen en gaan ze door met hun machts-uitbreiding en geld in hun zakken stoppen. Dat dit gebeurd door fuguren die niet eens gekozen zijn maar zichzelf hebben benoemd weet bijna niemand. Houdt het volk dom en ,arm, en je kan alles met ze doen. De gemiddelde gewone man is blij als hij op de bank kan zitten en naar domme tv-spelletjes en serie kan kijken en vooral naar voetbal en wielrennen want dat is pas echt interessant en past goed in het plaatje van Brussel om ze dit te blijven voorschotelen zodat het gepeupel dom blijft. Dit is helaas de trieste waarheid, buiten kleine groeperingen die proberen het schip te keren.

Comments are closed.