petitiesHet is weer de laatste vrijdag van de maand, bij veel bedrijven het moment voor de VrijdagMiddagBorrel. Een mooie traditie om het weekeinde te vieren.

Vrijspreker roept iedere laatste vrijdag van de maand op tot het steunen van de nieuwste vrijheidsminnende petities. Een mooie traditie om de vrijheid te vieren.

Diverse groeperingen voelen zich net als wij belemmerd in hun werk of privéleven en strijden voor minder regels en lagere belastingen. Vaak bundelen zij hun protest in een petitie. Iedere laatste vrijdag van de maand verschijnt hiervan een overzicht op vrijspreker.nl. Ze zijn geselecteerd op inhoud en kwaliteit.

  • Stip op één: Een petitie die oproept tot een referendum over ons lidmaatschap van de EU. Deze heeft een eigen website en timmert goed aan de weg. Tekenen dus. Maar ja, zoals zo vaak zijn er mensen die graag dubbel werk doen…
  • Goede tweede: stop de energiebelasting! Particulieren zoals jij en ik betalen € 0,11 energiebelasting per kWh, dat is bijna de helft. Grootverbruikers als NS en KPN betalen maar € 0,0005! Een gemiddeld gezin betaalt bijna 400 euro energiebelasting per jaar!
  • We hebben een broertje dood aan vakbonden, multinationals en uitkeringstrekkers die het pistool van de roverheid gebruiken voor het uitvoeren van hun privéagenda. Dat geldt voor kerken, synagoges en moskeën natuurlijk ook.
  • Natuurlijk ga je van roken eerder dood, ook in een klein café. Maar mogen we dat alsjeblieft zelf bepalen?
  • De woonmarkt zit op slot. Grote partijen als de Woonbond, Aedes, VEH en NVM stellen een plan voor om de woningmarkt te hervormen naar meer marktwerking. Klik hier voor het plan en teken hier de petitie.
  • Een mooie hekkensluiter: een oproep voor de afschaffing van de hondenbelasting!

petities

Ondertekenen van een petitie kost weinig tijd, maar heeft veel effect. Hier een tijdlijn met het aantal ondertekenaars van een eerdere anti-EU-petitie: de piek rond eind januari mag op het conto van het Vrijsprekerpubliek geschreven worden. Dank!

Prepperoni

1 REACTIE

Comments are closed.