donderdag, 18 juli 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Toine Manders op We Are Change Rotterdam

we are changeRotterdam heeft iets dat Amsterdam niet heeft. Een groep mensen die onder de banier van “We Are Change” opereren. En op die manier een alternatief proberen te zijn voor de Main Stream Media. Door zaken te behandelen die de MSM negeren hopen ze vorm te geven aan de verandering. En ja, door het zwijgen te doorbreken zijn ze volgens mij ook de verandering. En hopelijk ook de kwartiermakers van een nieuwe tijd met minder leugens waar daadwerkelijke onafhankelijke berichtgeving plaats kan vinden. Journalistiek die verder gaat dan persberichten klakkeloos overnemen en corporatistische doelen dienen. De MSM zijn gecorrumpeerd en kunnen zich niet snel aanpassen. Als genoeg mensen zich inspannen voor onafhankelijke berichtgeving kunnen we de MSM marginaliseren en opbergen in een media museum.

Genoeg gedroomd, genoeg introductie, geniet van 11 minuten Toine Manders op We Are Change Rotterdam.


 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Pteranodon schreef op : 1

    Ik schrik me te pletter van die knetter harde ruis tussen de fragmenten door, kan dat niet anders? Zo duidelijk praat Toine Manders niet, dus je zet hem al gauw harder en dan knált die ruis er werkelijk uit.

  2. david schreef op : 2

    tip voor de volgende keer: achter die bureau lijkt Manders een klein manneke dat net boven uit steekt