maandag, 2 september 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio aflevering 11

In deze uitzending staan wij uitgebreid stil bij het nieuws, met name de oorlogstrommels die geslagen worden door een voormalige Nobelprijs v/d vrede winnaar. Ook hebben wij een sfeerimpressie van de libertarische borrel in Utrecht en eeninterview met organisator Mart v/d Leer. Hij verteld ook hoe jij in jouw woonplaats een libertarische borrel kunt organiseren. Verder Lenteman en Henk, de column van Kim Winkelaar en de agenda van vrijheidslievende evenementen. Met Henri Serton, Kim Winkelaar, Lente Man, Richard Etten, Mart van der Leer en uiteraard Johan Jongepier die de boel aan elkaar kletst.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Belastingen, Libertarisme, Overheid, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.