Ik misbruik bij deze mijn vrijheid als vrijspreker schrijver om voor de zoveelste keer deze video te plaatsen. Toine en Jessica, sterkte!

kaartjes voor Toine kunt u sturen naar: Postbus 411, 2700 AK  Zoetermeer

11 REACTIES

 1. prachtig filmpje, ik kan me helaas helemaal voorstellen dat zo’n figuur als Stevens (is immers ambtenaar) officier van justitie is of rechter in de zaak van Toine en precies zo reageert op argumenten die de geliefde overheid raken. Complete cognitieve dissonantie bij het horen dat zijn heer en meester de Staat een immorele organisatie is en primitieve reflexen bij moeten nadenken over de mogelijkheid dat hij zijn hele leven is voorgelogen door mensen die hun hele leven zijn voorgelogen. Rechters zijn ook maar mensen en wiens brood men eet..

  G.Deckzeijl [3] reageerde op deze reactie.
  G.Deckzeijl [4] reageerde op deze reactie.

 2. @jessica [5]: Komtie nu mee aankakken, situatie is sedert decennia niet anders en ik durf te wedden dat het ook niet snel zal veranderen, lees: echt makkelijker wordt.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4504/Economie/article/detail/3633597/2014/04/11/Belastingen-doorgeschoten-en-te-complex.dhtml
  Wiebes is voor mij ook niet het type dat snel met pasklare oplossingen komt. Maw, als de bezem door de fiscus wordt gehaald, gaat dat onherroepelijk banen kosten.

  G.Deckzeijl [7] reageerde op deze reactie.

 3. Het schijnt……..dat Shell, Unilever bijvoorbeeld zoveel geld verdienen dat men daarvan een gedeelte uitgeeft om constructies te verzinnen zodat men helemaal geen belasting betaalt! Wat zegt u daarvan? Correct me if I’m wrong want ik heb het ook maar van horen zeggen. Als dit zo is is de kleine ondernemer en de loonslaaf dus gewoon de lul.

  Richard [10] reageerde op deze reactie.

 4. @henryk [9]: Dat is niet verwonderlijk. Als een bedrijf iemand in dienst kan nemen die meer opbrengt dan dat hij kost, zal een bedrijf dat doen. Belasting is strikt genomen een kostenpost, waarop men kan trachten te besparen.

 5. Mooi stuk! Ik zou best willen betalen voor een minimale overheid. Dat nu 75% van mijn inkomen wordt afgepakt onder het mom van dat er zo veel goede dingen mee gedaan worden fuck hun en ontwijk de belasting!

Comments are closed.