Inbrekers en geweldpklegers worden op een aantal manieren door de overheid gefaciliteerd:vsp

01.
Van potentiële slachtoffers wordt de uiterste beheersing gevraagd.
Zij mogen zich weliswaar beschermen tegen de geweldpleger, maar als deze toeslaat, is het nog een hele klus om hem achter de tralies te krijgen. In vele gevallen lukt dit niet.

02.
De geweldpleger weet zich op voorhand verzekerd van gratis of vrijwel gratis rechtsbijstand, als niet aangetoond kan worden dat hij meer dan een bepaald inkomen toucheert.

03.
De situatie van een uiterst coulant optredende overheid tegenover geweldplegers werkt als een magneet op overvallers, rovers en dieven.
De slachtoffers kunnen vaak fluiten naar hetgeen afgenomen is,

04.
Het uiteindelijke slachtoffer van dit alles is de consument, die
uiteindelijk de kosten van roofovervallen draagt in de vorm van hogere prijzen die veroorzaakt worden door op hem afgewentelde verzekeringspremies en risicotoeslagen.

Hugo van Reijen

6 REACTIES

 1. De overheid rooft je inkomen en betaalt daarmee gewapende mannen die je met geweld komen ontwapenen mocht je je met een pistool willen beschermen. De overheid faalt in het beschermen van haar onder dwang hulpeloos gemaakte slaven maar heft wel hoge belastingen onder het mom van beveiliging en in plaats van een schadevergoeding als het echt goed mis gaat, pakt de overheid een flink gedeelte van de erfenis. Elke private verzekeringsmaatschappij die dat in haar polisvoorwaarden zou hebben zou acuut failliet gaan. Alleen een geweldsmonopolie kan zoiets afdwingen en de domme slaven in NL pikken het omdat de overheid zo sluw is om kindjes van jongs af aan in staatsscholen te dwingen.

 2. Het verschil tussen de (R)overheid & de maffia is dat de maffia een georganiseerde misdaadgroep is !

  Jhon

 3. Criminelen zijn de handel en wandel van de overheid en justitie. Beide hebben elkaar nodig en kunnen net als de farmaceuten niet zonder een grote hoeveelheid patiënten en net als de wapenindustrie niet zonder (false flag) oorlogen en net als de Amerikaanse centrale bank niet zonder totale wereldheerschappij.

  Dood en verderf, misdrijven, stelen, macht en roven over de rug van degene die niets van doen willen hebben met een overheid die stelselmatig verzaakt en doelbewust de door henzelf gecreëerde criminelen/criminaliteit een hand boven het hoofd houdt ten behoeve van en het in stand houden van een heel justitieel web van allerlei staatsruifvreters en rovers. Mensen die graag helemaal niets met de verziekte overheid en zijn politiek corrupte zooi van doen willen hebben betalen kort gezegd de hele, maar vooral totale ellendige criminele bende.

  Het zijn de welwillende, vrijdenkende en vrijlevende burgers die vechten tegen de overheid en vechten tegen de criminaliteit die door de overheid willens en wetens in stand wordt gehouden.

  Zonder criminelen zouden rechters, advocaten, agenten, sociaal en maatschappelijkwerk, gevangenisdirecteur, reclassering en wat al nog meer kruipt op deze aarde die goed vreten van de overheid totaal werkeloos zijn.

  Misdaad en het pamperen en onderhouden van de misdaad loont! Alleen niet voor u!

 4. Oh en wat mij betreft mogen criminelen blijven. Alleen als ze bij wat willen doen komen ze er niet meer uit. Ik ben ook niet zo aardig als Marina uit Deurne!!

Comments are closed.