Person_Putin_Schroeder_Hug_1404Waarom moet Nederland nu zo nodig sancties gaan uitvaardigen tegen Rusland? Omdat Nederland in de EU zit? Terwijl het voor mensen die de nieuwsberichten kritisch analyseren nog helemaal niet overtuigend is dat de schuld van het conflict bij Rusland ligt. Zeker niet overtuigd zijn die mensen die nog weten hoe eene Frans Timmermans voor de crisis Kiev frequenteerde. Om nog maar niet te spreken van de gillende Verhofstadt-van Baalen op het Majdan plein.

 

Terwijl Nederland en de EU druk bezig zijn met sancties, lekker stoer doen, houdt een vorige Duitse topman een verjaardagsfeest met Poetin en een hartelijke omhelzing van de twee toont een meer dan gewone vriendschap/

Denkertje voor belastingbetalers en soldaten die straks het gelag moeten betalen.

Wat kunnen we doen om uit die EU te komen en weer een vrij Nederland te worden?

Person_Putin_Schroeder_Hug_1404

 

7 REACTIES

 1. Ik zie die 2 malloten Van Baalen en Verhofstadt nog staan om even geregisseerd de boel op te hitsen. De anti Rusland propaganda kan weer gaan beginnen op de landelijke media, valt trouwens steeds moeilijker om publieke opinie op je hand te krijgen omdat steeds meer mensen door hebben door wat voor dictators wij eigen
  lijk bestuurd worden in de EU. Trouwens onvoorstelbaar dat een Verhofstadt een man die compleet gestoord is ooit zo hoge positie kun krijgen, het klopt van geen kant.

 2. Door President Reagan én President Gorbatsjov én paus Johannes Paulus II werd de Berlijnse muur opgeheven. Aan Gorbatsjov werd door de US minister van buitenlandse zaken James Baker beloofd dat er geen expansie door de NATO richting het oosten zou plaatsvinden. Nu blijkt opnieuw dat het Westen in de ogen van de Russen niet te vertrouwen zijn.
  Dat was hen al eerder overkomen, het pact tussen de westerling Hitler met de Russen bleek later een wassen neus: 20 miljoen Russische doden tot gevolg.

 3. Nou om te beginnen zorgen dat er werk komt in de EU. Hoeft niet moeilijk te zijn hoor, arbeidstijdverkorting van vier uur per week levert veel, erg veel banen op. terug naar een EEG verband. Taal het sleutelwoord voor 1 cultuur zal nooit werken in de EU. Eigen munt, bewijs is toch genoeg geleverd dat vanaf Frankrijk de lul uit de broek wordt gelachen om zoveel domme Duitsers en Nederlanders. De open grenzen zorgen alleen voor enorme criminaliteit en uitbuiting door werkgevers. Zo is de lijst ontzettend lang te maken dat er maar 1 conclusie valt te trekken sinds de EU is welvaart en welzijn voor grote groepen enorm achteruitgegaan. Maar dit is allemaal populistisch gepraat en ja daar doen we niet aan. Terug naar Oekraïne en Rusland, wij hebben daar niks , maar dan ook helemaal niks te zoeken. Ja de multinationals willen de enorme gasvoorraden gaan exploiteren dat is waar.

 4. Ik weet niet of steeds meer mensen het wel doorkrijgen. Is dat in procenten of promilles? We zullen het zien in mei, wanneer 80% van alle Nederlanders en Europeanen gewoon weer op eurofiele partijen stemt.

 5. de koppeling olie dollar komt hier mee op losse schroeven.
  uiteindelijk geef je de Russen/Chinese/Iraniers een goede reden om dit voor altijd los te laten.
  of om kort te zijn $-dumpen

 6. Schroeder maakte duidelijk een politiek statement, nadat eerder zwaargewichten als Schmidt en Kohl ook al duidelijk hadden gemaakt dat ruzie zoeken met Rusland gewoon een stom idee is. Scroll aub even naar halverwege deze pagina…

  http://www.bbc.com/news/business-26612848

  …om te zien waarom het een stom idee is en dat sancties gericht tegen Rusland alleen gunstig zijn voor de VS.

  Deze hele crisis is te danken aan de zgn Nuland-Maidan-coup, waar ultranationalisten door Washington werden ingehuurd om met knuppel-geweld de democratisch gekozen regering in Kiev te verdrijven. De Amerikanen konden het weer eens niet laten en moesten ergens een vuurtje aansteken om zich te laten gelden als ’s wereld politieagent om Rusland verder in de hoek te drukken. Nu heeft het westen, dat uit is op de wereld heerschappij, een CIA-gestuurd puppet regime, waarmee het land in brand kan worden gezet. Washington heeft een grote oorlog nodig om het falen en faillissement als gevolg van het aanstaande verlies van de wereld reserve currency te verdoezelen.

Comments are closed.