avatar-MMAPDe link die ik gisteren plaatste, naar een uur durende film die de EU blootlegt en uitlegt, is niet meer beschikbaar. Reden? Denk u daar zelf maar even over na.

Wat mij o.a. opviel in dit filmpje, waren enkele “leuke” dingen:

Wist u dat het hele EU-circus eens per maand even naar Straatsburg op-en-neer reist? Natuurlijk wist u dat en vindt u het prima dat uw centen daar naartoe gaan. Maar wist u ook, dat er bij die maandelijkse verhuizing 47 (jawel zevenenveertig) vrachtwagens met papieren en archieven meegaan? En weer terug ook, natuurlijk? Milieu op EU-niveau aanpakken met dit nutteloze gereis? Ja ja.

En, pro-democratie als u bent (cynisch), weet u natuurlijk precies waarom en waarvoor u gaat stemmen. Namelijk voor heel misschien 1 zeteltje voor een Nederlander van uw keuze (áls u die beslissende stem bent, voor die persoon), van de 27 zetels die “wij” dan hebben in een EU-parlement van 751 zetels. Een EU-parlement dat niet stemt voor wat ú belangrijk vindt, maar dat stemt over de nota’s die de NIET DEMOCRATISCH GEKOZEN EU-commissie het waardig vindt om in stemming te brengen, zoals het vermogen van stofzuigers en lampen en diameters van pizza’s. Uw invloed over de echt belangrijke zaken, via deze democratische weg? Nul-komma-nul.

Maar stemmen is uw “recht” (in sommige landen een plicht), uw “morele plicht”, om met uw stem anderen te onderdrukken met uw aandeeltje in de dwang….., áls het zou werken.

Natuurlijk bepaalt u zelf of u stemt. En voor degenen die gebruik gaan maken van deze morele plicht, “dank” ik u alvast voor de dwang die u mij, en vele anderen die niet gaan stemmen, gaat opleggen. Als ik nog eens iets voor u terug kan doen, vergeet het dan maar.

 

Oh ja, het filmpje is nog te vinden: hier. 👿

7 REACTIES

 1. Het is best zorgwekkend dat Google de propaganda tak is geworden van eUSSR, USSA en ander dubieus volk. Er schijnen sinds een tijd een soort van ‘super rapporteurs’ te zijn op sites als YouTube en Facebook (andere eigenaar). Als die een film of pagina als “aanstootgevend” markeren, wordt deze ongezien verwijderd. Of dat nou terecht is of niet (terecht volgens leveringsvoorwaarden).

  Jeff Berwick schreef er een interessant artikel over:
  http://dollarvigilante.com/blog/2014/5/8/breaking-all-out-assault-on-libertarians-both-online-on-the-.html

  Het internationale Empire van machtswellustelingen, pedofielen, satanisten en ander ongedierte kan slecht tegen andere meningen. Dat is eigenlijk best een goed teken 🙂

  Vilseledd [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Saartje [3]:

  Het gaat om de toekomst van ons allemaal en van onze kinderen.
  Deze video laat u zien wat er werkelijk is gebeurd de afgelopen 10 – 20 jaar. Stel dat deze trend zo doorgaat.
  In welke communistische heilstaat zullen onze kinderen dan zitten?

  Daarom nu dit proces stoppen: Doe alles om uit die EU te gaan.

  Stem NIET of desnoods Artikel 50 of Anti EU Partij.

Comments are closed.