Toine MandersToine Manders vandaag vrijgekomen uit voorarrest. Hoewel de rechter dit dinsdag al bepaalde, was er vandaag, om 13:00 uur, nog steeds geen verandering in de situatie. Zal de ambtelijke molen wel weer zijn. Maar vanavond eindelijk bericht: hij is herenigd met zijn gezin.

Voorlopig mag Toine zijn proces in vrijheid afwachten. Hoewel: “vrijheid met beperkingen”. Verdere info wordt nu nog niet gepubliceerd om Toine’s verdediging/zaak niet te beschadigen.

8 REACTIES

 1. Wordt weer zo’n showproces net als dat van Geert Wilder.
  Ze moeten toch laten zien wie de baas is.

 2. Eerst en vooral ben ik blij met het goede nieuws omtrent ons libertarisch boegbeeld.
  Een tweede bedenking die ik maak, is of de LP dit niet electoraal zou kunnen uitspelen. Ik veronderstel dat Toine geen filosofisch bezwaar zou hebben tegen het feit dat een partij die zijn gedachtengoed uitdraagt munt zou slaan uit zijn vrijlating.
  Nou goed, best kunnen ze dat eerst met hem bespreken uiteraard, maar indien mijn inschatting juist is, zou het zonde zijn om dit schot voor open doel te laten liggen.
  Ik wens zowel Toine als de LP het allerbeste.

 3. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de aanklacht. Die was er toch niet? Of hoeft dat vandaag de dag niet meer van het Ministerie van Vuiligheid en Pedofilie? Als ik Micha Kat mag geloven (aluhoedje alert), lijkt het intussen een groot ‘kangaroo court’ bij justitie in Nederland.

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Onbezoldigd ruifvuller [5]: tja crimineel ben je als je hun wet overtreedt en een organisatie als je het met iemand anders doet.
  Oscar Shindler hielp zijn joodse werknemers ontsnappen in nazi duitsland, dus die runde een criminele organisatie.
  De gemiddelde kampbeul hield zich aan de wet en die runde dus geen criminele organisatie.

Comments are closed.