Politiek blijft politiek en een paar dagen na de verkiezingen loopt alles weer als van ouds..Politiek blijft politiek

.

De achterkamertjes zijn al weer in gebruik..

1 REACTIE

  1. De tekst in het tweede plaatje is mij net te klein om goed te kunnen lezen.

    Wat Duits, Nederlands, Engels betreft valt mij het volgende nog wel eens op. Gollem, de EU ‘president’ is een Vlaming, dus hij zou Nederlands moeten spreken. Desnoods in streekdialect. Maar als hij boos wordt, zoals wel eens te zien in een filmpje met Nigel Farage, dan begint hij Frans te praten.

    Is dat omwille van een EU regel of is dat ouderwetsigheid? Want vroeger spraken ‘nette mensen’ Frans (ook in NL, is mij ooit verteld) en het vieze voze vunzige stinkplebs (iedereen die geen daftige titel had) Nederlands. Oftewel vindt meneer zichzelf te chic om Nederlands te spreken, en plein public? Met z’n 600K salaris voor niks-bijzonders-presteren…

Comments are closed.