MartiaNa het achterkamertjes-bootje varen in Zweden doen nu het groepje eurofielen van Von Hofstadt en Martin Schultz   weer van zich spreker.
EU_Ritsel

.
Zij.dreigen de huidige EU president Herman Von Rompuy  dat er een opstand komt als hij niet zorgt dat hun vriendje Jean-Claude Juncker het baantje krijgt,

Gelukkig zit heel Nederland (de hele EU)  aan de TV naar het voetballen te kijken en hoeven ze niet geïrriteerd te worden.

10 REACTIES

 1. @jhon [1]: Neuquen is inderdaad niet het bekijken waard. Doe mij maar Barriloche of anders Buenos Aires 😉

  [Wie niet weet waar ik het over heb, moet Neuquen maar eens ingeven in Google maps]

 2. Kijk ze daar eens staan, het woord “lijken” is nog te goed voor ze. Worden EU leiders uitgezocht op hun bleke aftanse uiterlijk? Want ik kan er niet één tussen vinden die lekker fris en fruitig voor de dag komt, het zijn net oude stoffige DDR ambtenaren uit de jaren 50. Verschrikkelijke mensen, verschrikkelijk om ze te zien en te horen. Heel de entourage van deze oude lijken, de hele verschijning van ze is een afspiegeling van wat de EU werkelijk is.

  De EU leiders zijn natuurlijk bewust uitgezocht op dat vreselijke uiterlijk, want zo verschrikkelijk slecht en vies als ze eruit zien, ze verschrikkelijk is ook hetgeen ze tussen de beide oren hebben zitten, om over de vieze praktijken van deze VS onderdanige kakkerlakken nog maar te zwijgen.

  Heb niks met voetbal, maar deze heel vieze enge mannetjes kunnen van de frisse jongens op het veld in vele opzichten nog wat leren.

  Vieze onderbroek meneren zou mijn oma zeggen. Bah, disgusting people.

 3. En dan te bedenken dat deze mensen heel wat bloed aan hun handen hebben, bloed wat ze er nooit meer af zullen krijgen, hoe goed ze ook schrobben en boenen en duizenden liters water gebruiken, het bloed wat aan de handen zit zal nooit, maar dan ook nooit meer verdwijnen, hoe ze het ook willen wenden of keren, hoe mooi ze ook vertellen over al het goeds ze voorhebben of zouden hebben gedaan, de heel stinkende door en door vuile handen worden nooit weer maagdelijk schoon en fris.

 4. Sex dames en heren, of neuqen, zoals dat hier wordt genoemd is een bijzonder aardig tijdverdrijf. De grauwe lijken hierboven voelen zich ver verheven boven het plezier van neuqen en ritselen liever andere zaken waarop zij kunnen ejaculeren. Al dan niet in elkaars anus.

  Liever ware het mij dat deze heren met pek en veren besmeurd naar Bagdad worden getransporteerd.

 5. Geen van deze drie ‘heren’ lijkt mij er eentje die ooit een ‘player’ was. Dus wegens gebrek aan neuqen wordt men maar machtspoliticus en eurofiel.

  Het lijkt mij ook geen volk om op een leuk feestje tegen te komen. Men vermijdt het daglicht waarschijnlijk om dezelfde redenen als Graaf Dracula dat doet.

 6. Voetballen is belangrijker maar de EU ritselaars denken zelf dat zij belangrijker zijn.

 7. Overal onvrede en onderhuids verzet tegen de EU. Het blijft een raadsel hoe dit monsterverbond tot stand is gekomen.

Comments are closed.