.Politici hebben vele trucjes Ze heben bvb geleerd dat slaven veel meer produceren /opleveren, als ze het idee hebben dat ze vrij zijn.*****
Vertel de dus de mensen dat ze vrij zijn. Dat ze vrijheid van meningsuiting hebben; vrijheid om te werken en te handelen ; en hele boekwerken met allerlei “rechten” die ze hebben.

foto 3Als je echter het volk wilt blijven uitmelken en beheersen, is het belangrijk om bij elk recht te zeggen dat het alleen geldt als het in het ” Algemeen Belang”  is.
Een goed voorbeeld daarvan is de NL grondwet. Die staat vol met allerlei dingen die je mag, als ze maar niet in strijd zijn met het algemeen belang.
Je mag je alleen niet op die grondwet beroepen. Zelfs de rechter mag dat niet.

3 REACTIES

 1. Er is maar een “algemeen belang” in NL. En dat is het belang(en) van Prins Pils, die ouwe heks en rest van de Lippe/Amsberg kliek.

  De rest is bijzaak. En rechters zijn er om de staat te verdedigen (en een paar prominente pedofielen die er werken).

 2. Over die Vrijheid van Meningsuiting en de flinterdunne scheidslijn met (staats)propaganda, in relatie tot het Algemeen Belang:

  NU.NL Vandaag

  ITALIAANSE MANNEN VERDACHT VAN MASSAMOORD

  Italië heeft vijf mannen gearresteerd op verdenking van massamoord. Ze zouden vorige week tientallen migranten hebben gedood en overboord hebben gegooid tijdens een overtocht van Libië naar Italië.

  De vijf zouden vluchtelingen hebben doodgestoken en fataal mishandeld omdat ze hen op het overvolle schip benedendeks wilden houden.

  Volgens getuigen ontstonden gevechten op leven en dood doordat vluchtelingen dreigden te stikken en naar boven wilden.

  Het zou gaan om twee Marokkanen, een Syriër, een Palestijn en een man uit Saudi-Arabië.

  Naar schatting werden zestig migranten van het leven beroofd en overboord gegooid. 561 vluchtelingen werden gered. Aan boord werden zondag 29 lichamen gevonden.

  Let op: Het zou gaan om twee Marokkanen, een Syriër, een Palestijn en een man uit Saudi-Arabië.

  SINDS WANNER ZIJN MAROKKANEN, SYRIËRS, PALESTIJNEN EN SAOEDIES, ITALIANEN???

  Maar ik zal het allemaal wel niet goed begrijpen en moet het allemaal beter aan me worden uitgelegd.

 3. En weet je wat nu zo extra vreemd is? De oorspronkelijke kop luidde “Italiaanse mannen verdacht van massamoord op bootvluchtelingen”. Maar nu heet het een beetje plotseling “Mannen verdacht van massamoord”. Schiet mij maar lek. Bovendien is de discussie bij nu.nl ineens gesloten.
  Die oorspronkelijke headliner kun je hier nog terugzien (voor zolang het duurt)
  https://www.google.nl/search?q=italiaanse+zeelui+moord+vluchtelingen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=ZmLPU8jrNsaLOonngagH#channel=sb&q=italiaanse+bootvluchtelingen&rls=org.mozilla:nl:official&tbm=nws

  Of type in Google “Italiaanse bootvluchtelingen”, dan staat het artikel geheel bovenaan met oorspronkelijke kop.

Comments are closed.