De zeer interessante analyse van de gebeurtenissen rond het politieke steekspel dat de MH17 geworden is, geleverd door de No Agenda Show. Ik heb er een klein beetje in geknipt om het niet te lang te maken.

23 REACTIES

 1. Samenvatting Oekraïnse gevechtsvliegtuig verschuilden zich achter burger vliegtuigen om de seperatisten te bombarderen. Hiertoe werden al dan niet vliegtuigen over het oorlogsgeweld gederigeerd door de luchtverkeersleiding. Recentelijk waren er electron8c warfare oefeningen waarbij op verschillende plaatsen in Europa de vliegtuigen van de radarschermen verdwenen. Het idee is dat zo’n gevechtsvliegtuig achter MH17 de civiele radartransponder spoofte zodat de SA 11 radar dacht dat het om een militair doel ging dat ze kwam bombarderen.

  Renie de Vries [11] reageerde op deze reactie.

 2. AS ABOVE , SO BELOW.

  Soms vallen dingen je gewoon toe , en soms valt het kreefjes toe , en moet u hier hard om lachten ….graag.

  Want ik heb geen traan meer te verspillen.

  http://www.youtube.com/watch?v=KvKd4h423b0

  As the heavens predict ” vollitaile ” , then who are we not to serve it.

 3. Groot fan van de NoAgendaShow en erg fijn om te zien dat er nog meer Nederlandse fans zijn die zich niet gek laten maken.

  Het was een lange, maar prachtige, analyse.

 4. Ukraine ligt aan de tiet van het IMF en consorten. En ze zitten er wéér aan te trekken. Want oorlogje spelen door mensen te bombarderen die zich uitgesproken hebben voor onafhankelijkheid, kost een slordige duit. Maar geen probleem, er is méér. Onder andere van belastingslaven uit Nederland. De families van de slachtoffers van MH17 dragen naar ik aanneem zonder dat ze het zich beseffen bij aan de instandhouding van deze ellende. “Swell”. En ook: zum Kotzen.

  http://davidstockmanscontracorner.com/after-35-billion-in-useuropeimf-aid-kiev-needs-even-more-to-keep-afloat-and-its-war-on-the-east-funded/

 5. In an interview with Reuters, Alexander Khodakovsky, commander of the Vostok Battalion, acknowledged for the first time since the airliner was brought down in eastern Ukraine on Thursday that the rebels did possess the BUK missile system and said it could have been sent back subsequently to remove proof of its presence.

  Khodakovsky blamed the Kiev authorities for provoking what may have been the missile strike that destroyed the doomed airliner, saying Kiev had deliberately launched air strikes in the area, knowing the missiles were in place.

  http://globaleconomicanalysis.blogspot.nl/2014/07/ukraine-rebel-commander-admits-having.html

 6. Een interessante video uit een ander draadje hiero: https://www.youtube.com/watch?v=nWT5HM_NMlI&feature=youtu.be

  Sommigen in Rusland zien in Oekraïne de kwade hand van de VS c.s. aan het werk, met als doel het aanvallen van Rusland.

  Ik kan me zo voorstellen dat er mensen zijn die met de dag een grotere hekel krijgen aan belastingen, inflatie en staats-schulden. Daarmee wordt deze scheisse n.l. gefinancierd.

 7. Piloten aan boord van een Indiase airliner van Air India, die slechts 25 mijl achter de neergeschoten Maleisische Boeing vloog, zeggen dat ze de Oekraïense luchtverkeersleiding de opdracht hebben horen geven aan de piloten van vlucht MH17 van Malaysian Airlines om hun koers te wijzigen.

  Veelvuldig is de vraag gesteld: “Waarom werden de piloten van vluchtMH17 omgeleid om over Oost Oekraïne te vliegen, terwijl de meeste andere grote luchtvaartmaatschappijen dit luchtruim maanden hebben gemeden? Uit gegevens blijkt dat tijdens de afgelopen 10 vluchten van MH17 Oost Oekraïne volledig is vermeden.
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/oekraiense-luchtverkeersleiding-gaf-mh-17-opdracht-voor-koerswijziging/

 8. Het is niet erg waarschijnlijk. De Oekraïne bombardeert immers al geruime tijd. En de separatisten hebben al enkele maanden de beschikking over luchtdoelraketten die tot boven de 10 km kunnen komen. De Russen hebben die mogelijkheid altijd al gehad. Als het scenario van de menselijke schilden echt zou werken dan waren er al veel meer lijntoestellen uit de lucht geschoten. De trefkans van een SA-11 luchtdoelraket ligt rond de 90%.

  Andre [14] reageerde op deze reactie.

 9. Veel waarschijnlijker is, dat het hier om een eenmalige false flag actie ging.

  Alle partijen, dus niet alleen Oekraïne, hebben er belang bij een lijntoestel neer te halen en de schuld daarvan in de schoenen van de tegenstander te schuiven.

  De Oekraïne krijgt er meer steun uit het Westen door als ze ons wijsmaken dat het de schuld van de separatisten of van Rusland is. Die steun neemt juist af als Rusland of de separatisten kunnen aantonen dat het een Oekraïense raket is geweest.

  Het risico van zo’n actie is, dat als de waarheid uitkomt je verder van huis bent. Voor Oekraïne is het risico geen steun meer. Voor de separatisten is het risico dat Rusland hen veel minder kan helpen en er allerlei buitenlandse onderzoekteams en militairen door hun grondgebied gaan banjeren. En voor Rusland is het risico internationale sancties. Vooral het stopzetten van de leveringen van moderne wapentechnologie tbv de modernisering van de Russische krijgsmacht is vervelend voor Putin.

  Per saldo is een false flag operatie het voordeligste voor Oekraïne. Voor hen is het nu er op of er onder. De Russen hebben al laten weten dat ze rond het tijdstip van de ramp radaractiviteit van een Oekraïens BUK-raketsysteem iets ten zuiden van Donetsk hadden waargenomen.

 10. “UPDATE TBC: A number of bloggers have reported that the past flights on FlightRadar and FlightAware were changed between July 24-25th, the new “old flights” were placed over the Donetsk People’s Republic instead of the flights going further south. This does not jibe with what was reported last week by researcher Vagelis Karmiros using data from flight-tracking website Flightaware and published on a number established sites like Zero Hedge. Stay tuned here for updates.”

 11. “According to the colonel, at 16:19:45 (local time, and 5:19pm Moscow time), a Ukrainian jet fighter targeted the Boeing with an air-to-air missile R-60. The missile damaged the right engine of the Boeing. The Boeing was hit, but still managed to stay in the air. However, in doing so, the Boeing turned 180 degrees to the left. It was at this moment that the false flag attack started falling apart. According to Zhilin, part of the plan controlled by the US with Ukrainian hands executing it was to have the Boeing crash past the southern frontline by the Ukrainian-Russian border. Had the Boeing fallen there, securing the crash sites with the troops in response to international pressure was on top of all else effectively to allow Kiev to lift the encirclement of its brigades (currently pinned down by rebels) in the southern pocket by the Russian border.”
  “When, however, the Boeing started to turn in the opposite direction and was still apparently manageable, the US-Ukrainian headquarters of the special operation panicked and ordered the Buk battery to destroy the plane in the air in order to pre-empt the possibility of the Boeing’s emergency landing. A Buk missile was fired and the plane was then finally destroyed.”

 12. “After that, the autopsy of the bodies would reveal additional evidence about what really took place on July 17th. A present, the majority of the remains are being handled by the Netherlands government, and given their NATO involvement to date in the Ukrainian conflict, it’s debatable whether or not they would present any findings which do not square with Washington and Kiev’s narrow, yet ever-evolving narrative of the incident.”

  Say WHAT ?!?

 13. American investigative reporter Robert Parry (who broke many of the Iran-Contra scandal for AP and Newsweek in the 80′s) published this on Consortium News, July 20th (based on his CIA source):

  “What I’ve been told by one source, who has provided accurate information on similar matters in the past, is that U.S. intelligence agencies do have detailed satellite images of the likely missile battery that launched the fateful missile, but the battery appears to have been under the control of Ukrainian government troops dressed in what look like Ukrainian uniforms.”

  http://consortiumnews.com/2014/07/20/what-did-us-spy-satellites-see-in-ukraine/

Comments are closed.