frank-karstenHet gaat steeds slechter gaat met de wereld, de mensheid is de aarde aan het vernietigen. De aarde raakt overbevolkt, regenwouden verdwijnen, energiebronnen en grondstoffen raken op. De biodiversiteit staat onder druk, de mensheid veroorzaakt levensbedreigende klimaatverandering. We lezen hier dagelijks over.

Maar klopt dit allemaal wel? Frank Karsten ziet dit als onterecht doemdenken. Hij meent dat er juist reden is voor optimisme over de mensheid, onze welvaart en het milieu. Het ging de afgelopen eeuw steeds beter en deze trend zal zich waarschijnlijk doorzetten in de 21ste eeuw.

Frank Karsten is mede-oprichter van het Mises Instituut Nederland en van Stichting MeerVrijheid. Samen met journalist Karel Beckman schreef hij De Democratie Voorbij, een boek dat inmiddels in 15 talen beschikbaar is. Hij heeft in libertarische kringen meerdere lezingen gegeven en zelf vind ik hem altijd een inspirerend spreker.

Details: Aanvang: 20:00 (inloop 19:30), Cafe Heffer, Oudebrugsteeg 7, Amsterdam (vanaf CS naar dam, bij Teasers oversteken richting Warmoesstraat, eerste kroeg rechts voor de Warmoesstraat). Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Klik hier. Toegang gratis. Iedereen is welkom! Neem je vrienden mee!

NB: Cafe Bastiat is de maandelijkse lezingencyclus van de LP Amsterdam.

NB2: gesigneerde exemplaren van het boek “de democratie voorbij”zijn voor 13,95 euro incl verzendkosten alhier te koop. Bij Bol.com is het te koop exclusief verzendkosten voor 10,95 (bij bestellingen boven 20 euro zijn de verzendkosten bij bol.com voor de verzender). Frank neemt soms exemplaren mee naar een lezing die ter plekke gekocht kunnen worden.

Boek_Democratie voorbij.

2 REACTIES

Comments are closed.