7 REACTIES

 1. Best mogelijk, dat de VS actie onderneemt ter verdediging van de US dollar. Tenslotte heeft het Saddam de kop gekost toen hij dreigde zijn olie (de 2e grootste voorraad ter wereld) voor euro’s te gaan verkopen. Maar de argumenten houden geen steek.

  MH17 vloog 300 mijl noordelijker om een zware storm te omzeilen, en ze was niet de enige. Ook AI113 en SQ351 waren in de buurt.

  Het telefoongesprek tussen de separatisten is niet gedateerd en betrof wss het Antonov transportvliegtuig dat ze enkele dagen daarvoor hadden neergehaald.

  Lagarde is een vrouw. Die staan gemiddeld meer open voor vage wetenschappen als astrologie en numerologie dan mannen. De woordgrapjes die zij maakte over het getal 7 is typische vrouwenhumor.

  De separatisten arriveerden onmiddellijk en als eersten na de crash en begonnen naar parachutisten te zoeken. Een bewijs dat zij dachten een transportvliegtuig te hebben neergehaald.

  KillCaliber [3] reageerde op deze reactie.

 2. @THX-1138 [1]: Het heeft niet alleen Saddam’s kop gekost maar ook Ghadaffi’s en het heeft de ineenstorting van Lybië veroorzaakt.

  MH17 vloog op 10.000 meter hoogte, naar mijn kennis vlieg je dan over alle stormen heen. De audio opnamen die was gepresenteerd door onze fascistische ”vrienden” in de Oekraïense regering was inderdaad nep en was van 3 aparte opnames samengesteld.

  Het feit dat de separatisten als eerste waren geeft geen bewijs dat zij dachten dat het een militair vliegtuig was, dat is alleen speculatie. Ik zeg niet dat het niet waar is.

  Wat ik denk dat er gebeurt is, is dat de regering in Kiev een reden nodig had om Rusland en de separatisten in het slechte daglicht te zetten. De luchtvaarttoren vroeg om een koerswijziging naar het noorden, misschien i.v.m. met de storm. Maar wat het rare is dat de luchtvaarttoren, vlak voor de crash, aan MH17 vroeg om wat lager te gaan vliegen.
  Er waren al eerder ooggetuigenverslagen rondgegaan van separatisten die bijna op een passagiersvliegtuig schoot omdat zij dachten dat ie bommen aan het droppen was, maar in feite was het een Oekraïense Su-15 die recht boven het vliegtuig vloog. Het was dus een uitlok actie om de separatisten een passagiersvliegtuig neer te laten halen. Misschien is dat deze keer gelukt.

  Dat roept vragen op, en wat dan nog verdachter is, is dat, recht na de crash, de Oekraïense Geheime Dienst de opnames in de luchtvaarttoren in beslag namen, ze zijn nog steeds niet terecht.

  Maar aan al diegene die gelijk denken dat Rusland hierachter zit, blijf kalm en ga niet gelijk vooroordelen, er is nog geen schrijntje bewijs gevonden dat Rusland hier ook maar iets mee te maken houd. Bovendien, wat voor voordeel zou Poetin eraan hebben om een passagiersvliegtuig in een ander land neer te laten halen? Waarom zou ie dat doen?

  Monalisa [4] reageerde op deze reactie.
  THX-1138 [5] reageerde op deze reactie.

 3. @KillCaliber [3]: het is Rusland in een kwaad daglicht te stellen en dat hebben de EU leiders samen met die moslim schreeuwer uit de USA gedaan, sancties tegen Rusland nu vandaag gaat dat banen kosten in Nederland, kijken hoe de mens dat luik vinden.

 4. @KillCaliber [3]:

  Die 600 m lager vliegen (van 35,000 ft naar 33,000 ft, het luchtruim was dicht beneden 32,000 ft) maken voor een luchtdoelraket geen enkel verschil. Oekraïne’s S-300 en SA-11 halen 27 km hoogte en de draagbare raketten van de rebellen gaan tot maximaal 7 km.

  Stormen die gevaarlijk kunnen zijn voor lijntoestellen heb je op iedere hoogte.

  Alle gesprekken met Kiev aircontrol staan ook op de flightrecorder van MH17.

  De Su-15 is al jaren niet meer in gebruik bij de Oekraïense luchtmacht. Ze gebruiken nu Su-27 en MiG-29 als aanvalsjagers.

  De rebellen zochten naar parachutisten. Lijntoestellen en militaire jagers hebben geen parachutes aan boord. Militaire transporttoestellen wel.

  Alle partijen, dus ook de separatisten en Rusland, hebben er belang bij een civiel toestel neer te halen en de schuld in de schoenen van de tegenpartij te schuiven.

 5. Het heeft niet alleen Saddam’s kop gekost maar ook Ghadaffi’s en het heeft de ineenstorting van Lybië veroorzaakt.

  MH17 vloog op 10.000 meter hoogte, naar mijn kennis vlieg je dan over alle stormen heen. De audio opnamen die was gepresenteerd door onze fascistische ”vrienden” in de Oekraïense regering was inderdaad nep en was van 3 aparte opnames samengesteld.

  Het feit dat de separatisten als eerste waren geeft geen bewijs dat zij dachten dat het een militair vliegtuig was, dat is alleen speculatie. Ik zeg niet dat het niet waar is.

  Wat ik denk dat er gebeurt is, is dat de regering in Kiev een reden nodig had om Rusland en de separatisten in het slechte daglicht te zetten. De luchtvaarttoren vroeg om een koerswijziging naar het noorden, misschien i.v.m. met de storm. Maar wat het rare is dat de luchtvaarttoren, vlak voor de crash, aan MH17 vroeg om wat lager te gaan vliegen.
  Er waren al eerder ooggetuigenverslagen rondgegaan van separatisten die bijna op een passagiersvliegtuig schoot omdat zij dachten dat ie bommen aan het droppen was, maar in feite was het een Oekraïense Su-15 die recht boven het vliegtuig vloog. Het was dus een uitlok actie om de separatisten een passagiersvliegtuig neer te laten halen. Misschien is dat deze keer gelukt.

  Dat roept vragen op, en wat dan nog verdachter is, is dat, recht na de crash, de Oekraïense Geheime Dienst de opnames in de luchtvaarttoren in beslag namen, ze zijn nog steeds niet terecht.

  Maar aan al diegene die gelijk denken dat Rusland hierachter zit, blijf kalm en ga niet gelijk vooroordelen, er is nog geen schrijntje bewijs gevonden dat Rusland hier ook maar iets mee te maken houd. Bovendien, wat voor voordeel zou Poetin eraan hebben om een passagiersvliegtuig in een ander land neer te laten halen? Waarom zou ie dat doen?

  En dan moet je er wel bij bedenken dat, als dit een ‘zondebokmaker’ actie was, dan zou je eerder naar de VS en NAVO moeten kijken. Er zijn tientallen acties door de decennia heen georganiseerd door het Westen om een reactie uit te lokken en een vijand te creëren die er eigenlijk niet is.
  Beste voorbeeld: 11 september, kijk maar eens wat filmpjes op YouTube die al het harde bewijs geven dat dit een interne aanslag was.
  Waarom? Om een vijand te creëren en angst en paniek te verspreiden zodat de regering genoeg steun krijgt om totalitaire wetten zoals de ‘Patriot Act’ in te stemmen. Deze wet schraapt in feite alle rechterlijke wetten weg van de Amerikanen. Het is heel simpel en voor diegene die er geïnteresseerd, kun je het zo vinden op het internet.

  Onze wereld is niet meer transparant geworden door social media en globalisering; het is juist meer in de schaduwen. Er is zoveel in deze wereld dat het daglicht niet mag verdragen, maar wat toch echt aan het licht gebracht moet worden. Een bekende gezegde van Edmund Burke en ik quote: ‘The only thing necessary for evil to thriumph, is for good men to do nothing’ unquote. Nou wil ik niet zeggen dat er geen goede mensen zijn op Aarde, er zijn er genoeg, maar het grootste deel daarvan leeft in de illusie dat wij op de rand van chaos staan en dat wij genoodzaakt zijn om onze vrijheden op te geven voor veiligheid.

  Laatst nog een terroristische aanval meegemaakt? Ik ook niet, en het is nou niet dat dat de terroristen nooit ons land binnenkomen. Gewoon even als voorbeeld, ik kan zo een aantal chemicaliën kopen in de winkel en daarvan een flinke bom maken en die af laten gaan in de dichtstbijzijnde supermarkt, zo moelijk is dat echt niet. Dus waar zijn de terroristen? Duidelijk niet hier. Maar toch blijven de regeringen erop dringen dat die aanvallen altijd kunnen komen en dat de veiligheidsmaatregelen, zoals basisrechten schrappen, nodig zijn.

  Waarom, al dan niet om ons tegen terroristen te beschermen, implementeren ze dan wel deze veiligheidsmaatregelen?

  Controle. Controle over onze acties, onze bezigheden, onze meningen, onze kennis en onszelf. Controle over de samenleving. Van binnen lijkt het alsof wij in vrijheid leven, maar in werkelijkheid leven wij in een onzichtbare doos (wetten). Wij denken vrij te zijn omdat we vrij zijn om te doen en laten wat we willen zolang het maar niet in strijd is met de wet, maar als die wet jou gebiedt om posters op te hangen zonder vergunning, wat voor vrijheid is dat dan?

  Ik heb al weleens een vergunning proberen aan te vragen om posters op te hangen, ze vragen wat je dan gaat ophangen, ik laat het zien (de poster ging over de illegale oorlog in Irak) en vervolgens weigeren ze mij een vergunning te geven. Is dat nou censuur of niet?

  De centrale bank (bestaan bijna altijd uit privébanken, dus NIET in handen van de regering) is een nationale bank en bijna elk land heeft er een. Deze bank print het geld en bepaalt daarmee de geldwaarde. Het probleem hier is dat de banken veel meer geld uitlenen dan dat ze hebben, echt biljoenen meer. Ze printen en printen meer en meer geld dat niet kan worden ingewisseld voor goud of zilver, wat het dus eigenlijk waardeloos geld maakt.

  Deze enorme hoeveelheden geld zijn in biljoenen aan regeringen uitgeleend om hun boven water te houden tijdens de crisissen. Nederland heeft tot nu toe 456 miljard euro schuld aan de ECB (Europese Centrale Banken). Dit is al bijna 2 keer onze BNP per jaar, maar dit getal schrompelt ineen bij de 500.000.000.000.000 dollar schuld die de VS heeft aan de Federal Reserve (Amerikaanse Centrale Bank).

  Dit zijn schulden die nooit te nimmer niet meer kunnen worden terugbetaald, dus wat denk je dat er gebeurt als de Federal Reserve stopt met geld printen? Het is als een junkie die zwaar verslaafd is aan heroïne en alleen nog maar kan overleven door meer en meer heroïne te nemen, zodra jij die verslaafde zijn drugs ontneemt en laat afkicken, zal hij/zij zeer waarschijnlijk dood gaan. De VS stort in elkaar, burgeroorlogen, hongersnood, miljoenen doden.. Het is onvermijdelijk, tenzij alle schuld van alles en iedereen ineens word schoongeveegd en de hele wereld opnieuw kan beginnen. Dit is onrealistisch, maar het zou de enige manier zijn, natuurlijk gaat dit toch nooit gebeuren en daarom is de VS (en mogelijk de EU) regelrecht op een catastrofale ramp aan het afstevenen. En het is de Amerikaanse regering en het volk (dus ons ook) die hieraan schuldig zijn.

  Natuurlijk zijn de banken degene die dit allang in gedachte hadden en uiteindelijk zijn zij degene die moeten hangen, maar door onze onwetendheid en schapengedachte konden zij hun plannen doorzetten.

  De enige manier om dit te stoppen is om samen in opstand te komen tegen de regeringen, en de banken en corporaties erachter. Een revolutie. Eerst moet dus het publiek geïnformeerd worden, want 95% heeft hier geen flauw idee van. Het belangrijkste is om mensen in het leger en de politie hiervan te overtuigen, want anders zijn zij degene die later de wapens tegen onze koppen zetten. Ik wilde eerst ook het leger in gaan, omdat ik voor vrijheid wilde vechten en mensen wilde beschermen, nu blijkt het dat wij voor onze eigen vrijheid moeten vechten. Hoe meer mensen de waarheid weten en wakker worden, hoe beter!

  Daarna is het tijd voor actie. Enorme protesten en ongehoorzaamheid is nodig, eis het einde van het systeem en gerechtigheid voor de schuldigen! Als jij nog in je eentje, of met maar een paar, bent in jouw buurt, probeer dan niet teveel op te vallen, informeer anderen eerst en zorg dat er genoeg mensen aan jouw kant komen te staan, dan kun je los gaan! Denk eraan, wij zijn gezamenlijk in dit gevecht tegen tirannie en fascisme, maar jij bent alleen, dus ga niet gelijk de rebel uithangen.

  De 3e stap is eigenlijk optioneel, sinds de 2e stap al de corrupte systemen op hun knieën zou moeten brengen, want de 3e stap is openlijk verzet. In essentie een burgeroorlog. Helaas is dit soms wel het geval (Syrische burgeroorlog) en dan zullen er doden vallen. Dit is de tol van echte vrijheid.

  Nu heb je de regering omver geworpen en jij bent vrij! Maar als je geen plan hebt voor na de revolutie laat jij een machtsvacuüm achter die hoogstwaarschijnlijk zal worden ingenomen door een nog ergere tiran. Dus dan heb je eigenlijk nog steeds niets bereikt. Je hebt de oude rotzooi eruit gehaald, maar je moet nog de nieuwe erin zetten.

  Er moet een nieuwe constitutie worden geschreven waarin alle rechten van de mensen worden gerespecteerd. Waarin het volk het recht heeft om de regering omver te werpen als deze regering alleen maar aan zichzelf denkt en de rechten van de mens niet respecteert. Staatsmedia of corporatieve media bestaat niet meer, alleen onafhankelijke media. Onderwijs en kennis staat los van de regering, en is voor iedereen verkrijgbaar, maar niet verplicht. Het recht om wapens te mogen hebben is voor het volk om te beslissen.

  Alle onnozele wetten moeten weg en alleen de wetten die essentieel zijn voor de machtsbalans tussen staat en samenleving, die de veiligheid behouden maar niet misbruiken, die de economie vrijheid geeft maar niet ten koste van mensenrechten, die het leger en politie toelaat efficiënt criminele organisaties zonder teveel bureaucratie op te laten pakken maar niet met ongegronde bewijzen, die het verschil tussen meningsvrijheid en haat ziet, die alle kleuren, religies, ideologieën en seksuele voorkeur respecteert en beschermt, die de mensen ware vrijheid geeft om hun eigen weg te gaan, al deze essentiële blokken in een volledig vrije maar humanitaire samenleving, vormen een ware en eerlijke grondwet.

  Alle macht moet worden herverdeeld tussen 3 (of meer) onderdelen, zoals hier in Nederland de Trias Politica (Regering, Parlement en het Gerecht). Deze machten moeten elkaar controleren en eventueel afzetten, maar nooit zo dat één de macht heeft om de anderen af te zetten. Op deze manier kan nooit één iemand of één partij alle macht hebben.
  Ook kan er nooit meer een centrale bank komen die bestaat uit privébanken, en de centrale bank moet altijd kunnen gecontroleerd worden (want de ECB laat dit dus niet toe) door iemand of een groep die er vreselijk op achteruit zou lopen als de bank weer waardeloos geld gaat printen. Ook de privébanken moeten altijd gecontroleerd worden opdat zij niet meer geld uitlenen dan zij hebben.
  Er moet weer een munt komen die altijd kan worden ingewisseld voor goud of zilver en de prijs daarvoor moet worden vastgezet.

  Ook moet elke generatie zijn eigen schuld afbetalen, zodat deze nooit kan worden opgestapeld en dus nooit kan worden gebruikt on macht over anderen te verkrijgen.

  Basisrechten voor de mens. Onderwijs en kennis is onafhankelijk en voor iedereen verkrijgbaar, maar niet verplicht. Een grondwet die een volledig vrije, maar humanitair verantwoorde samenleving vormt. Een verdeling van de macht zodat één nooit alle anderen kan overmeesteren, een Trias Politica. Het recht van het volk om de regering te overgooien als deze kwaad doet. Een controle op banken plaatsen zodat zij nooit meer de macht over ons kunnen verkrijgen door schuld en inflatie. Beslissingen worden genomen per topografische grootte van de invloed van deze beslissingen, lokale beslissingen voor lokale gemeenten, regionale beslissingen voor regionale gemeenten enz. Op deze manier kan elke grote nationale of internationale beslissing naar regionaal en lokaal behoeven worden geïmplementeerd en kan niet worden beïnvloed door externe figuren.

  Hiermee vorm je de ideale machtsbalans, waarin de samenleving uit onafhankelijke, maar toch verbonden harmonieuze samenlevingen bestaan en elkaar helpen in progressie en problemen. Waarin we niet meer fossiele brandstoffen hoeven te gebruiken, maar de onmetelijke, ongelimiteerde energie van de zon, wind en water kunnen oogsten om onze samenleving weer in balans te brengen met Moeder Natuur. Zodat wij uiteindelijk ons grootste doel tot dan toe bereiken, het reiken naar andere planeten en zonnestelsels, zodat wij ons kunnen verspreiden als pionieren in het universum. We zouden zoveel meer kunnen bereiken en ontdekken.

 6. Men fabriceert één man en geeft deze vervolgens de schuld van alles. http://youtu.be/vdE1hB24BGg

  De VS met zijn trukendoos en zijn leugens zijn uitgespeeld? Want Rusland is net even machtiger, maar vooral slimmer dan al die landen die de VS ooit heeft bespeeld en uitgemoord. Rusland is niet de rest van de wereld!

Comments are closed.