HekDe koning heeft een hekwerk nodig voor zijn paleis in Griekenland. Kennelijk kan hij dat niet zelf betalen en de Griekse bevolking geeft het hem niet cadeau. Aan zijn Nederlandse onderdanen wordt niets gevraagd. Zelfs al zouden die het graag voor hem maken.

De Nederlandse l”leiders” hebben de zaak echter snel opgelost:
“We pikken gewoon 400.000.- euro van de burgers, en daar kunnen we dan een prachtig koninklijk hek voor laten bouwen”

En natuurlijk maakt voor zo’n bedrag niemand bezwaar. Je kunt daarmee toch niet veel voor de ouderenzorg doen!!
En als het straks duurder blijkt te zijn, doen we het tekort er gewoon bij.!

..

16 REACTIES

 1. ik begrijp niet dat koning en koningin het zover laten komen. Dit is ook weer een behoorlijk beetje dom.

 2. En dit allemaal samen met die patserige speedboot die prins pils zogenaamd “uit eigen zak” heeft betaald laatst. Het ziet er allemaal weer lekker ordinair uit. Zoals ergens ook al is opgemerkt, het geld zal wel gebruikt zijn om ambtenaren om te kopen.

  Een volk krijgt de leiders die het verdient. Wat vertelt dit over een land dat flapdrollen als prins pils en Mark Rutte als leiders krijgt… Want serieus, wat presteren die twee voor het land?

  @hugo van reijen [2]:
  Er is een gerucht dat Putin de villa er naast bezit. Misschien is prins pils bang dat Vladimir hem komt pesten.

 3. Wat een droevige vertoning deze commentaren m.b.t. het ‘hek’ van het Koninklijk paar. Alsof zij er persoonlijk maar iets mee te maken hebben!
  Maakt niet uit; men kan weer eens de republiekeinse ‘onderbuikgevoelens’ etaleren en het ‘prins pils’ proberen in de schoenen te schuiven i.p.v. na te gaan hoe deze zaak nu werkelijk in elkaar steekt en de ‘rol’ van de overheid hierbij. Zijn de opgevoerde kosten te verantwoorden of zitten er ook ‘strijkstokken’ tussen? Hetgeen mij absoluut niets zou verbazen.

  I.p.v. hier de ‘focus’ op te richten blijft het bij het gebruik van laatdunkende termen voor leden van het Koninklijk Huis; tot genoegen van de eerder genoemde ‘stijkstokken’!

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.
  Fredje [9] reageerde op deze reactie.

 4. Het essentiële van dit verhaal is weer dat iemand in de overheidsorganisatie vindt dat er een hek moet komen, en dat dan ” u en ik” gedwongen worden om dat te betalen.
  En we worden niet eens gevraagd!
  Of dat nu maar een kwartje of duizend euro is, is secundair.

 5. Het stukje wat geschreven is gewoon de waarheid, het is net wat een schrijver schijf sommige mensen kunnen niks hebben van kritiek over het koninklijk huis het gaat slecht in nederland,Behalve bij de Oranjes. Hij hoeft van mij niet weg maar het mag van mij een stuk minder met zijn uitgaven.

 6. @Fredje [9]: Door Appie dat deel voor zijn rekening te laten nemen. Als Oranje fan zal hij dat maar al te graag voor je doen.

 7. Wat een klachten… er is toch alleen maar een koning als mensen dat zelf willen? En als ze dat niet willen, dan kunnen ze toch een einde aan die situatie maken? Maar klagen…dat is slappe hap. Als je zelf geen beslisstingen neemt en daden stelt, dan zullen anderen dat voor jou doen. En da’s nooit leuk, maar als je dat niet wilt en toch toelaat, dan is het gewoon eigen schuld dikke bult.

  Hiermee is dan geconstateerd dat de zogenaamde libertaríërs die op deze pagina voorkomen eigenlijk niets meer dan slappe zeikerds zijn. Een beschamende situatie. Aanvaardt wat er is of handel daadkrachtig. Iedereen krijgt de heersers die hij verdient, zo simpel is het.

  Monalisa [13] reageerde op deze reactie.

  • @Nico [12]: Aanvaardt wat er is of handel daadkrachtig. Iedereen krijgt de heersers die hij verdient, zo simpel is het. Jammer voor jou ik heb niet op ze gestemd dus ik mag klagen daar over. let op 1 bord op de dam en je word weggevoerd. en dat is vrije democratie ?????.

   Nico [14] reageerde op deze reactie.

 8. @Monalisa [13]:
  Niet stemmen en je toch de wet laten voorschrijven is ook een keuze. Als je een rover of kaper tegenkomt, dan kun je 3 dingen doen: Vechten, vluchten of slachtoffer worden. Geen keuze maken betekent impliciet kiezen om onderworpen te worden. Hetzelfde geldt voor onderworpenheid aan een overheid. Deze wenst je leven en vruchten daarvan te confisqueren, net als een rover je bezittingen wenst te confisqueren. Drie keuzes. Je bent vrij om te kiezen, maar niet vrij om de gevolgen daarvan te ontlopen.

  Monalisa [15] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.