POLITICus_machtDe EU werkre hard om Oekraïne (grensland met Rusland) binnen haar invloedssfeer te trekken. Timmermans zat er om de andere dag en speelde met een belofte van 20 miljard euro EU-belastinggeld.*****
Maar toch kozen de Oekrainers de Russisch gezonnen president, Janoekovitsch.

Het “westen”, USSR en EUSR hebben toen een een opstand van de pro-EU mensen georganiseerd, en betaald, en de westers georiënteerde Porosjenko tot president gekozen. *****
Waarna weer de Russisch gezinden in het oosten in opstand kwamen. Rusland heeft toen de Krim ingepikt, na een referendum van de inwoners.

Toen gingen “wij” sancties tegen Rusland instellen.
En toen ging Rusland sancties antwoorden met sancties tegen ons.

” Wij ” zijn daar zeer verontwaardigd over! Hoe durven ze! Nu bedenken “wij”  weer ergere sancties, waarna Rusland nog ergere sancties tegen ons kan invoeren.
Nu zijn “wij”  zover dat we groente en fruit willen vernietigen om de prijs hoog te houden.
Bovendien gaan we andere landen (w.o Brazilië ) bij het conflict betrekken om ” onze”  prijzen niet te verpesten.

En zo gaat Jantje (en iedereen) naar de bliksem!
Via de Derde Wereldoorlog??

———————— http://www.welingelichtekringen.nl/economie/348224/eu-in-actie-tegen-landen-die-rusland-helpen.html

6 REACTIES

 1. En ondertussen gaat exxon mobil samen werken met de Russen, wat een stomme EU. En andere landen zoals latijns-Amerika vullen mooi het gat op om alles te leveren, waaronder groenten en fruit. Dat de Nederlandse regering en de EU mee werken aan de genocide die het Oekrainese leger daar plegen, is echt van het gekke. Hoezo leven wij in een democratie en noemt men het vrije westen, ja ammehoela.

 2. 1 ding is zeker. als ik dood ga ga ik naar de hemel. Want ik leef al in de hel!!

 3. Onzin, we krijgen geen derde wereldoorlog, niet zolang Amerika met zijn torenhoge schuldenberg, zijn goed geoliede moorddadige wapenindustrie, zijn infantiele msm liegmachine, zijn bastaard schoothondje EU en ontelbaar vele valsevlagoperaties er voor zorgt dat er wereldwijd vrede is op deze klootvioolplaneet.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 4. @musjes; “klootvioolplaneet”?… Niemand houdt je tegen om er vanaf te stappen hoor… Die planeet is niks mis mee, het is een groot gedeelte van de (menselijke) bewoners die liggen te “klootviolen”…Dus, verbeter de wereld, begin bij jezelf?

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Musjes [3]:
  Dat is groot gevaar maar ik geloof dat je wel sommige mensen altijd, en alle mensen soms, maar niet alle mensen altijd kunt blijven belazeren.
  Dus, volgen advies van reactie 5.

Comments are closed.