man : vrouwNOS vrijdag 26 sept.:”KPN stopt voorkeursbeleid vrouwen. ****
In de praktijk bleek het voorkeursbeleid ten koste te gaan van hogeropgeleide allochtone mannenANP.*****KPN blijkt te zijn gestopt met de voorkeursbehandeling van vrouwen bij benoemingen in hoge functies. Het telecombedrijf was in 2009 het eerste concern dat koos voor zo’n beleid.”

Wat gek! Wat gek dat zij daar 5 jaar voor nodig gehad hebben !
En wat gek, of slap,  dat dat nu bekend gemaakt wordt alsof het alleen ten koste gaat van ALLOCHTONE mannen.
Dat dit beleid ten koste gaat van alle mannen zal toch iedereen duidelijk zijn? Maar misschien is het niet politiek correct om dat te zeggen?

” Bussemaker
Eerder deze maand bleek uit nieuwe cijfers dat vrouwen in het Nederlandse bedrijfsleven nog altijd mondjesmaat aan de top komen. Minister Bussemaker kondigde aan dat zij daar met werkgevers over wil praten..”

Wat gek dat ministers nog steeds doorgaan met het discrimineren van mannen.

Wat gek dat niet normaal de conclusie is dat een bedrijf gewoon de BESTE persoon moet aannemen. Daar profiteert op de eerste plaats het bedrijf van, maar ook alle klanten. Die krijgen daardoor immers de beste producten tegen de laagste prijs.

 

6 REACTIES

 1. geen klant meer bij KPN zonde van mijn tijd om hier over te oordelen

 2. Vrouwen zijn aliens, kunnen melk krijgen zonder gras te eten, en dagen bloeden zonder dood te gaan !
  Wij mensen bloeden binnen 20 min. hartstikke dood.

 3. Het valt mij ook deze keer weer op dat de zeurtante’s weer jammeren over het aantal vrouwen op de hogere posities. Ik hoor ze niet -en eigenlijk nooit- over het vrouwenquotum bij de kabel-leggers van de PTT of het aantal vrouwen dat greppels moet graven om leidingen doorheen te leggen. Als ik kijk naar de pakjes-bezorgers (ex-PTT) dan zie ik nooit een vrouw aan de deur – wel ‘allochtone’ mannen. Waar zou dat toch door komen? Zou de ene groep soms harder werken dan de ander?

  mario [4] reageerde op deze reactie.

 4. Ik begrijp eerlijk gezegd helemaal niet waarom er een “voorkeursbeleid” moet zijn. Het zou moeten volstaan om een personeelsbeleid te hebben waarin de KPI’s aangeven waaraan een functionaris moet voldoen. Het hebben van een penis of vagina zou geen onderdeel van die KPI’s mogen zijn. Evenzeer vind ik het debiel om te kijken naar de huidskleur van een sollicitant. Hij/zij past binnen je bedrijf, of niet. Als ik een sollicitant krijg en ik voel geen klik dan neem ik hem/haar niet aan. Zo simpel is het.

  Het gejank over meer vrouwen op hogere posities is toch echt iets van de vrouwen zelf. Ik kijk bijvoorbeeld naar Annemarie van Gaal. Een topvrouw die het allemaal zelf heeft gedaan. Daar menig man (of vrouw) heel veel van leren.

 5. Ik stel voor een voorkeursbeleid in te voeren voor competente kandidaten. Die zijn nl. te prefereren boven incompetente. Sorry als die laatsten zich nu gediscrimineerd voelen.

Comments are closed.