8 REACTIES

 1. This Magical Thing Called Souvereignty.

  http://www.lewrockwell.com

  Siegfried & Roy delux. Of Hans Klok, Copperfield, etc. etc. Balletje balletje. Zodra je de truuk eenmaal doorziet, kun je het niet niet meer weten. De meesten kiezen er voor om het niet zo ver te laten komen. Helaas.

 2. @Patrick [5]: Er van uitgaande dat men elkaar ophangt, als jij de laatste bent, zul je dus zelfmoord moeten plegen want er is niemand meer om jou op te hangen.

 3. Analoog aan “Politici bezuinigen niet” dit:
  Bezuinigen = minder geld uitgeven.
  Bezuinigen is dus niet: de burger meer geld vragen en tegelijkertijd zijn maandlasten onbetaalbaar maken.
  Dát bezuinigen noemen is pure misleiding.
  Beroerde is alleen dat slechts een handvol landgenoten deze praktijk doorheeft, een praktijk welke na 12-9-2012 met veel tamtam door Rutte en Samsom werd gelanceerd na presentatie van het regeeraccoord. Doel van dat regeeraccoord: “bezuinigen” , “hervormen” en “sterker uit de crisis komen.”
  Tot op de huidige dag gaat Vak K door met lasten verzwaren, zoals bv. de naheffing die NIET éénmalig is en volgens cda-er P.Omtzigt. Die naheffing krijgen AOW-ers ook voor de kiezen.
  http://tinyurl.com/o5fkvj8
  http://tinyurl.com/odunvp8
  Ik begin zo langzamerhand kotsmisselijk te worden van dit incompetente landsbestuur en niet alleen omdat ze binnen dat stupide Van K de burger als een citroen uitpersen om het eigen gestuntel(zie de berichtgeving over E.Wiebes) recht te trekken.

  G.Deckzeijl [8] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.