De oproep om Theo van Gogh aan het woord te laten resulteerde in onder meer de volgende filmpjes.

Zijn optreden bij het Zwarte Schaap (6 delen):

 

 

 

 

 

 

 

5 REACTIES

  1. Ga dit hele gesprek vanavond, en nog meer video’s, nog eens heel rustig op tv bekijken, in grootbeeld met de installatie zo hoog mogelijk. Dit was de man die de huichelaars de waarheid voor de voeten gooide, dit was de mans die het establishment het hemd uitveegde, dit was de man die leugens van de waarheden scheidde, dit was/is een man waar menig mens nog wat van kon/kan leren hoe vooral jezelf te blijven en te zeggen wat je denkt en te zijn wie je wilt zijn.

    Als ik van Gogh zo hoor en zet ‘m hierheen in de tijd dan hadden ze ‘m vanuit staatsveiligheid in opdracht van de fascistische EU opgesloten zonder dat we ooit hadden geweten waar hij was gebleven en dat puur en alleen als intimidatiemiddel om duidelijk te maken dat we niet boven het maaiveld dienen uit te komen en braaf moeten zijn. De moord op van Gogh was overigens in opdracht van dezelfde macht, dat is mijn overtuiging. Als ik kijk naar de beelden van ‘m en ik mijn gevoel erop loslaat dan hoor ik Theo ergens zeggen; “smerig tuig, dat jullie me dit hebben geflikt” en het tuig zijn dan de kopstukken in de politiek, de (gedrogeerde?) warmgestookte moslim nitwit was voor de bühne, voor het gepeupel en de beul van de elite.

  2. Er zijn mensen die zich altijd iets meer afvragen dan het gemiddelde quasi ongeïnteresseerde doorsnee publiek. Vaak worden mensen die speculeren, complotten zien of ‘gewoon’ meer zoeken dan wat ons wordt voorgeschoteld door de mainstream afgedaan als idioten of aluhoedje denkers of iets in die strekking. Maar waarom zou men alles moeten slikken voor zoete koek en niet gewoon nieuwsgierig kunnen zijn en verschillende theorieën of mogelijkheden te berde brengen om zo te proberen wat dieper in te gaan op zaken die meestal niet alleen een buitenkant hebben, maar waar (eventueel) meer achter zit. Speurneuzen en lastige vragenstellers, zo noem ik ze liever.

    http://www.martinvrijland.nl/2014/11/02/de-moord-op-theo-van-gogh-2-november-2004-en-de-vragen-die-nooit-gesteld-zijn/

  3. Hoewel niet altijd serieus te nemen, toch een groot verlies voor de maatschappij. Zulke mensen horen er bij. Afschuwelijk als mensen als hij en Fortuin de mond gesnoerd wordt. Kleurrijker kon het niet.

Comments are closed.