https://www.youtube.com/watch?v=JFmRKOnHUfc

6 REACTIES

 1. bedankt, heb net mijn facebook pagina deleted

  People Who Trust Me Are “Dumb F*cks”
  en gelijk heft hij

 2. Daarom ben ik juist facepoep weer gaan gebruiken, je weet wel, desinformatie en verwarring zaaien, en zoveel mogelijk facepoep gebruiken tegen facepoep, en tegen overheden e.d. Het is net als met een collega of buurman die je niet kunt vertrouwen, zolang je het weet vertel je hem/haar precies wat je wilt, en de rest verzwijg je of je liegt erover, zoals bv al onze politici doen…break the system, van alle mogelijke kanten, want het systeem staat op instorten, beter vroeg dan laat, het gaat al lang genoeg niet meer goed, en van de stemschapen hoef je niets te verwachten.

  Niet goedschiks, dan kwaadschiks. Namasté

 3. Van de zogenaamde bescheidenheid van Zuckerberg is ook niet veel meer over. Duckduckgo maar op zijn nieuwe huis in San Francisco.

  En LinkedIn (de zakelijke Feesboek) is niet veel beter. Ik ben er lid van omdat mijn zakenrelaties dat fijn vinden. Qua gebruik vind ik het gruwelijk saai en die app van ze moet je zeker niet op je telefoon hebben.

 4. @Ratio [4]:

  Graag gedaan 🙂

  FB heeft zoals alle technologische vooruitgang twee aspecten. Een voordeel voor mij is dat ik er makkelijk mensen op kan vinden die door mijn voorselectiefilter komen, zogezegd. Dat scheelt mij tijd, en ik zal niet de enige zijn. Mensen kunnen zich effectiever organiseren. Of het de veronderstelde prijs waard is ? Geen idee in mijn geval. Ik blijf er een dubbel gevoel over houden.

 5. De genoemde gegevens worden al jaren door je Internet provider opgeslagen (verplicht door EU regelgeving) en elke website die je bezoekt heeft die details ook. Je telecom provider slaat ook al deze details op (opnieuw verplicht van de EU)

  FB is er eerlijk over dat ze deze toegang tot deze gegevens hebben. De meeste bedrijven houden daar hun mond over.

  Als je echt wil tegengaan dat dit soort gegevens opgeslagen worden moet je geen telefoon meer gebruiken, je bankpassen vernietigen en je van ’t Internet terugtrekken.

Comments are closed.