SPOEDTheatermaker George van Houts is bezig om geldcreatie op de agenda te krijgenin De Tweede Kamer. Maandag zal hij hierover toelichting geven bij televisieprogramma Pauw. George praat met Paul Buitink en later ook monetaire hervormer Ad Broere over acties die we kunnen nemen, waaronder een hypotheekstaking, om de problematiek van ons geldsysteem onder de aandacht te krijgen. Ook praten we over goud, bitcoin en meer.

4 REACTIES

  1. Het soort informatie dat door van Houts, Broere etc wordt aangereikt is niet voor het publiek bestemd, en was voorheen ook niet toegankelijk – slechts een relatief zeer kleine groep mensen wist ervan. Het laatste wat politici en bankiers willen is mensen die het bedrog rondtoeteren, al helemaal niet op staatsTV.

    Daar moet je niet aankloppen met dit soort zaken want de belangen van media en politici liggen in het verlengde van de belangen van bankiers en andere oplichters en fraudeurs.

  2. Kijk gewoon voor een huurhuis, en verhuis stilletjes, zonder dat de bank er achter komt. Overhandig daarna de sleutel aan de bank.
    Je ‘Eigen Huis’ was nooit van jou, en zal het ook nooit worden.
    Alleen als er afgerekend moet worden is het opeens wel van jou.

    Bekijk het kanaal van Mike Slagmolen op YouTube. Dat gaat hierover.

Comments are closed.