slaveSoms komen enkele Vrijspreker schrijvers bijeen en wisselen gedachtes uit. Zo ook gisteren. Het groepje Vrijspreker schrijvers had het onder meer over de illusie dat de onlangs onthulde martelpraktijken van de CIA het gehele verhaal vertelden.

Een van de schrijvers kwam met de volgende parabel. Die ik gewetenloos jat. Die van het blauwe krijtje. De vergelijking is deze. Een man besluit naar de hoeren te gaan. Bij de eerste hoer vraagt hij of ze een blauw krijtje heeft. De hoer ontkent. De man gaat naar de volgende hoer. Wederom met de vraag of ze een blauw krijtje heeft. Ook deze dame van lichte zeden ontkent krijtdraagster te zijn.

Vele hoeren verder komt de man een ervaren dame van plezier tegen die inderdaad blauw krijt bij zich heeft. De man gaat naar binnen en de daad vindt plaats. Na afloop vraagt de man om het blauwe krijtje en zet enige krijtstrepen op zijn gezicht.

Thuis gekomen vraagt zijn echtgenote op hoge toon waar hij de hele avond is geweest. De man vertelt dat hij lekker naar de hoeren is gegaan en een leuke tijd heeft gehad. Woedend schreeuwt zijn vrouw: “leugenaar, jij bent met je vrienden de hele avond in de kroeg wezen biljarten!”.

De huidige tijd vraagt om een kritische geest. Je moet schipperen tussen de veilige haven van naïef met de kudde de MSM napraten en de klippen van te ver doorgeslagen complotdenkers. Heeft de CIA thans het hele verhaal verteld of zien we slechts de zelf opgebrachte krijtstrepen?

 

5 REACTIES

 1. Je geeft zelf het antwoord al. Inlichtingendiensten staan niet bekend om hun loslippigheid, dus dat martelverhaal is vast maar een deel van het hele verhaal. Het kan ook als een bliksemafleider zijn bedoeld. Wat zie je niet als je aandacht op het martelverhaal is gericht?

 2. Ze noemen de informatie nutteloos.
  Nutteloos voor wie? Nutteloos voor wat?
  Wanneer je oorlog wil voeren is het niet nutteloos, maar een legitimatie.

 3. Het grootste gedeelte van het rapport is dacht ik niet openbaar gemaakt. Wat is het hele verhaal? Alles in het martelrapport, of alles wat openbaar gemaakt is uit het martelrapport?

 4. Moraal van het verhaal: “zelfs als ze de waarheid vertellen, laten ze alleen maar los wat ze kwijt willen”.

  Ik heb geleerd geen enkele overheid(sinstantie) te vertrouwen. En als overheden iets bekennen zit daat een dubbele agenda achter.

 5. Monsters Under the Bed: Sandy Hook Promise MIND CONTROL GUN CONTROL!

  https://www.youtube.com/watch?v=Lv0iNiCtc6E&list=UU3xHAfZZqbMMWjc1ed1ajow

  https://www.youtube.com/watch?v=oMINqFGNr-w

  Kan iemand mij vertellen wat er momenteel gaande is in de VS , ik krijg de indruk dat er een “feestmutsen ” discussie gaande is op dit forum;

  Breaking News: Sheriff Arpaio Concludes Obama Birth Certificate is a Forgery

  https://www.youtube.com/watch?v=z6Ngv16UQAA

  Proof that Obama’s birth certificate is a forgery – an impeachable felony

  https://www.youtube.com/watch?v=EjvGcF1ZHXU

  Obama’s Social Security Number Tied To An Alias Harrison J Bounel – 5/18/11

  https://www.youtube.com/watch?v=X6tvti9um6k

Comments are closed.