And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the musicBij de zogenaamde Kristalnacht in Duitsland in 1938 werden 1000 tot 2000 synagogen in brand gestoken, 7500 joodse winkels vernield en 400 joden vermoord of tot zelfmoord gedreven. Wat minder bekend is, is dat de aanleiding voor deze woede een terroristische aanslag was door de 17 jarige jood Herschel Grynszpan. De bij zijn oom in Parijs verblijvende Grynszpan schoot in Parijs een willekeurige Duitse diplomaat (Ernst Vom Rath) neer. Hij was in woede met een pistool naar de Duitse ambassade gelopen om de ambassadeur te vermoorden omdat hij net  een vreselijke brief van zijn zus had gekregen.

Zijn hele familie was gedwongen door de nazi’s uit Hannover gedeporteerd. Ze waren net als andere joden gastarbeiders in Duitsland die vaak al vele jaren legaal in Duitsland woonden, 27 jaar in het geval van de familie Grynszpan. Hen werd gezegd dat ze één nacht hadden om Duitsland te verlaten en ze mochten daarbij één koffer meenemen. Van de 12000 joden die naar Polen gedeporteerd werden, werden er maar 4000 toegelaten terwijl de overige 8000 moesten wachten bij de Poolse grens onder erbarmelijke omstandigheden.

Herschel_Grynszpan_nov_7_1938Joseph Goebbels, de minister van propaganda stelde na de terroristische aanslag: “Moet ik u vertellen tot welk ras het vuile zwijn behoorde dat deze lage misdaad heeft begaan? Een jood!”. Volgens Goebbels was het niet alleen de schuld van Grynszpan dat Vom Rath was omgekomen, het hele jodendom was verantwoordelijk. Goebbels riep de aanwezigen op “deze aanval van het internationale jodendom niet onbeantwoord [te] laten, we moeten wraak nemen! Gezamenlijk moeten we ons antwoord formuleren op deze joodse moord en de dreiging die het internationale Jodendom voor ons roemrijke Duitse Rijk betekent! De aanwezigen kregen daarmee geen expliciet bevel om joden aan te vallen maar werden wel aangemoedigd. Ook was inmiddels duidelijk dat de politie niet in zou grijpen.

Hier een stukje van de Noagenda show over de reactie van de Amerikaanse rechter Jeanine Pirro op de aanslagen in Frankrijk. Net als Goebbels wordt voorgesteld om wraak te nemen en de andere kant op te kijken als het bloed bloeit (we must kill them and bomb them).

http://www.mixcloud.com/Opperdienaar/judge-jeanine-pirro-we-need-to-kill-them-and-bomb-them-noagenda-show/

Voor wie liever de video ziet zonder commentaar

Vrijspreker: Wat leren we van deze gebeurtenis?

Opperdienaar: De escalatie van collectief geweld met een religieuze ondertoon. Het betrof ook toen gastarbeiders in een economie die haperde. De trigger kwam van een jonge joodse man die voelde dat zijn verwanten groot onrecht was aangedaan door de staat. Hij sloeg door en probeerde de staat te raken door een vertegenwoordiger er van te doden. Dat is het enige dat de staat hoeft te doen: provoceren.

Bij de terroristische gijzeling in de Parijse supermarkt vorige week, had de mohammedaanse gijzelnemer Coulibaly (andere religie, 2e generatie gastarbeider) de telefoon van de supermarkt niet opgehangen nadat RTL belde, waardoor de media kom meeluisteren met wat hij tegen de gijzelaars zei. Coulibaly was net als Grynszpan geboren in het land waarvan de bevolking hem uitkotste en Coulibaly groeide op in een 1 ouder gezin in door de overheid gecontroleerde sociale woningbouw onder toeziend oog van sociale werkers.

Amedy Coulibaly had tijdens zijn gijzeling van de Joodse supermarkt Hypercacher in het oosten van Parijs de telefoon niet opgehangen. Hierdoor kon de nieuwszender RTL meeluisteren met gesprekken die hij met zijn gijzelaars voerde.

Coulibaly

Belasting

Coulibaly zei hierin dat de Fransen ‘de oorlog in Mali financieren’ door belasting te betalen omdat 30% van de belasting naar de strijdkrachten gaat. Een van de gijzelaars antwoordde daarop dat de Fransen verplicht zijn belasting te betalen.

‘Dat hoeft helemaal niet, ik betaal geen belasting,’ was het antwoord van Coulibaly daarop. ‘Laat de moslims met rust, dan laten wij jullie ook met rust. Waarom doen jullie dat niet? Iedere keer proberen zij jullie te laten geloven dat moslims terroristen zijn. Ik ben geboren in Frankrijk. Als de moslims elders in de wereld niet waren aangevallen, dan was ik hier niet.’

RTL wil met het vrijgeven van het gesprek ‘de koelbloedige vastberadenheid, indoctrinatie en terroristische retoriek’ van Coulibaly laten zien en demonstreren dat er ‘geen enkele ruimte was voor onderhandeling’ met de terrorist.

Vrijspreker: Met zo’n onredelijk voorstel om moslims elders in de wereld niet lastig te vallen, is er kennelijk geen discussie mogelijk. Coulibaly maakt wel een denkfout aangezien je niet moreel verantwoordelijk bent als iemand je dwingt.

Opperdienaar: Wel sneu voor libertariërs dat hij is doodgeschoten (en zijn lichaam in een anoniem graf begraven zoals Osama Bin Laden), want hij wist kennelijk een manier om belasting te ontwijken.

Het laat echter wel zien dat zowel Coulibaly als Grynszpan een sterke verbondenheid voelden met verre verwanten die de dood ingedreven werden door de staat. In beide gevallen werd de staat verantwoordelijk gehouden en in Coulibaly’s geval zelfs de onvrijwillige financier van de staat.

Nu maar wachten tot de volkswoede uitbreekt en de ruiten sneuvelen en de overheid wordt gevraagd korte metten te maken met deze extremisten die immers allemaal deze terreurdaden steunen, zo leren we van Goebbels. Overal worden moslims al bekeken als een vijfde colonne. De overheid speelt het spel via de aloude Hegeliaanse Dialectiek: Probleem, reactie, oplossing. Het maakt niet uit welke kleur of religie de poppetjes aanhangen.

https://www.youtube.com/watch?v=9Goy1nBTM-M

13 REACTIES

 1. Grynszpan??? Waarom moet ik meteen denken aan Alan Greenspan?

  Verder: heel erg interessant. De manipulatie van burgers door roverheden, op allerlei manieren, is soms van hoog niveau, soms op het kinderlijk eenvoudige af.

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. false flag door de geheime dienst in Parijs en niks anders. Ze vergaderen nu alweer op de “terrorisme” top over de nieuwe mogelijkheden die ze hebben om burgers verder in hun vrijheid te beperken.
  Verder vind ik het nogal vergezocht om de kristallnacht te linken aan Grynszpan waar ik tot op de dag van vandaag nog nooit van gehoord heb.
  Hitler heeft in zijn “Kampf” al de aanzet gegeven tot het uitroeien van 6.000.000 Joden.

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.
  BSN [12] reageerde op deze reactie.

 3. @zrast [3]:
  ver gezocht? Staat gewoon in de Wikipedia link die er bij zit. Volgens mij in bijna alle discussies hierover.
  http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kristallnacht

  Wat is je bewijs voor de false flag?

  Over mijn Kampf en de 6 miljoen, in welke zin is dat tegenstrijdig met dit verhaal? In dit verhaal begint de agressie met de deportatie van de familie Greenspan. Kan goed vooraf gegaan zijn door mei Kampf. Gaat natuurlijk nog verder terug, tot geweld in de verzorgingsstaat van Weimar en WWI.

  Hijseenberg [6] reageerde op deze reactie.

 4. We hebben niets geleerd van ww2 de belangrijke lessen die we hadden kunnen leren zijn verloren gegaan in een misplaatst schaamtegevoel.
  De les die we hadden moeten trekken was dat het allemaal is begonnen met de creatie van parallellen samenlevingen binnen een gevestigde samenleving.
  Maar helaas de valse schaamte heeft ons naar het tegenovergestelde gedreven en nu gaat het opnieuw gebeuren hoe hard we ook schreeuwen NOOIT MEER.

 5. Moslims als de zielige zwakke hulpbehoevende knuffelallochtonen? ik zou er niet te naief over doen. Dit artikel gaat in op iets dat ik mij al langer afvraag: http://www.breitbart.com/national-security/2015/01/18/german-embed-reporter-isis-plans-on-killing-hundreds-of-millions-in-religious-cleansing/

  Hoeveel moslims willen genocide plegen op de rest (inclusief andere moslims die van hun norm afwijken)? Hoeveel anderen steunen dit passief? En hoeveel keren in de praktijk hun geloof de rug toe? Wie het weet mag het zeggen…

  Sander [8] reageerde op deze reactie.
  pcrs [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Naam * [7]: Als Libertarier ben je vanuit natuurlijke denkwijze niet bepaald gecharmeerd van collectivistische / collectieve politieke bewegingen.

  Maar omdat het direct de Vrijheid van Meningsuiting en staatshuichelarij betreft, meen ik toch enorm interessante en nieuwe ontwikkelingen te constateren:

  De onstuitbare opmars van PEGIDA: Antibetogers Duisburg vallen politie aan – 4 gewonden

  http://www.nachthemel.nl/index.php/32-democratie/293-de-onstuitbare-opmars-van-pegida-antibetogers-duisburg-vallen-politie-aan

  Denk niet dat het de MSM zal halen…

  John Doe [11] reageerde op deze reactie.

 7. @Naam * [7]:
  Ik zou mijzelf geen moslimknuffelaar willen noemen.
  Typisch iets dat onder Herman Goering zijn tactiek viel: Zeg dat iedereen die niet in je hetze meegaat het land aan gevaar blootstelt.
  Ik ken trouwens geen voorbeeld van de laatste 20 jaar waarbij moslims bij een conflict niet massaal werden afgeslacht. Waar zijn hun overwinningen zonder marine,luchtmacht,drones en satellieten? Er is nog nooit een partij loosers tot genocide overgegaan. Normaal gesproken zijn het de technologisch sterkere.

  Dit is ook wel interessant. Lees Orwell ‘ s 1984 met de enge schurk Emmanuel Goldstein. Hoe angst wordt gebruikt ter onderwerping.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-01-20/us-militarys-stunning-conspiracy-theory-emerges-archives-isis-leader-does-not-exist

 8. Er vielen precies 91 doden te betreuren. Dat is natuurlijk 91 te veel, maar het is te vergelijken met de schaal van een goedgeplaatste autobom in Bagdad nav de invasie van de Amerikanen, gebaseerd op leugens. In Irak gingen honderden van die autobommen af, o.a. resulterend in 200.000 tot 1 miljoen doden, afhankelijk van wie je het vraagt.

  Kristallnacht, gaap.

  Het was overigens het gevolg van een spontane volkswoede en was niet geregisseerd door de Nazi-leiders, inderdaad getriggerd door dat von Rath akkefietje, zoals pcrs al aangaf. Vooral Hitler wist niet hoe snel hij deze PR-ramp onder controle moest krijgen. Overigens hadden de Joden wereldwijd de oorlog verklaard tegen Duitsland in 1933 met hun boycot, dagen nadat Hitler aan de macht was gekomen.

  http://www.biblestudysite.com/judea%20declares%20war%20-800px.jpg

  Verder zat het joodse leiderschap van de Bolshevisten al sinds het begin van jaren twintig te azen op de communistische overname van Duitsland, dus ze moeten niet zo zeuren. Waar gehakt worden vallen spaanders.

 9. @zrast [3]:

  “Hitler heeft in zijn “Kampf” al de aanzet gegeven tot het uitroeien van 6.000.000 Joden.”

  Mmm, toch wel vreemd dan dat er in 1938 überhaupt nog Joden waren in Duitsland ondanks dat Hitler al 5 jaar aan de macht was. Ik bedoel, hoe lang kan het duren om alle Joden in Duitsland uit te roeien? Een paar weken op z’n hoogst? Dus dat zou dan al in 1933 gepiept zijn. Nog vreemder is het dan dat er in 1945 nog zo’n 5000 Joden openlijk leefden in Berlijn met zelfs een synagoge (is uiteindelijk nog platgebombardeerd door de geallieerden) . Jezelf nooit eens afgevraagd?

  En om even bij Charlie te blijven, voor wie de Engelse taal machtig is een absolute must read;

  http://www.counter-currents.com/2015/01/charlie-hebdo-all-idiots-now/#more-52678

  Als je de moeite neemt het te lezen, wat ik iedereen aanraad, lees het dan wel aandachtig en niet zomaar half even gauw.

  hadjememaar [13] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.