Het Twitteraccount van de Vrijspreker heeft deze week 2.000 volgers Twittergekregen ! Een constant groeiende groep die naast de reguliere Vrijsprekerartikelen ook actueel nieuws uit binnen- en buitenland krijgt. Tweets van de Vrijspreker worden zeer regelmatig geretweet waardoor de impact toeneemt en steeds meer mensen ons alternatieve geluid horen. De Vrijspreker verwelkomt je graag als nieuwe volger op Twitter !

2 REACTIES

  1. Uitstekend. Optimistisch gerekend zijn dat Vrijspreker 4000, Facebook 1500 en Twitter 2000 samen 7500+ keer per dag dat een aanwijzing in de richting NAP ergens terecht komt.
    Dit is een goed begin van het jaar 2015,
    Hoever zal dat komen aan het eind van 2015?
    Duidelijk mooi resultaat wat twitter-promotors kunnen [resteren! Compliment!

Comments are closed.