belasting_dienst_stopt

10 REACTIES

 1. Mooie kerel, grote pils, sigaar d’r bij toen roken nog van jezelf mocht en is al jaren niet meer op deze planeet en hoeft zich nergens meer druk over te maken. Die lacht iedereen uit! Had ie ook niet gedacht zo ooit nog eens wereldberoemd te worden op de Vrijspreker.

  Laatste aanmaning, anders komen de gewapende ambtenaren je halen en zetten je uit je bloedeigen huis en stoppen je lichaam in het gevang. “Leve de vrijheid”.

  Je wordt door de EU/NL gangsters gedwongen bij te dragen aan het ondersteunen van oorlog, geweld en wildvreemde mensen opvangen die zich tegen je keren en jouw plaats en geld opeisen. We betalen onder dwang mee aan onze eigen failliet en ondergang. Prachtig toch! Dit land is alleen maar vooruit gegaan met de vrede en economische stabiliteit gegarandeerd door de nazi EU. Wat een land, wat een wereld, wat een waanzin!

  IS dreigt EU met invasie. Ja, we moeten wel blijven geloven dat een handvol US huurmoordenaars 500 miljoen mensen kunnen vermoorden en de grote boze US wolf machteloos staat tegenover zoveel geweld. Wat een slappe leugens, en wat een psychopaten van machthebbers hebben we toch in het Westen.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [3]:

  Wat een slappe leugens, en wat een psychopaten van machthebbers hebben we toch in het Westen.”

  Met alle gevolgen van dien.
  Zou het kunnen dat de kern-oorzaak daarvan ligt in de algemene acceptatie van democratie? En daarmee met het aanvaarden van geweld in de directe leefomgeving?
  Immers: Democratie is een gewelddadige vorm van samenleving waarin de meerderheid de anderen dwingt, onder dreiging met gewed, haar orders op te volgen.

  G.Deckzeijl [5] reageerde op deze reactie.
  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [4]:

  Democratie is een gewelddadige vorm van samenleving waarin de meerderheid de anderen dwingt, onder dreiging met gewed, haar orders op te volgen.

  Goed om dit zoveel mogelijk te herhalen, veel mensen die ik spreek willen het gewoon niet begrijpen, zelfs een goed ontwikkelde oude schooljuf reageerde ontzet en begreep echt niet waarom ik zo afwijzend stond tegenover “de democratie”. Echt, ik krijg, als ik aanhaal wat je daar schrijft, alleen maar hele bakken met gif over mij uitgestort, alsof ik mijn laatste beetje verstand heb verloren word ik aangevallen alsof ik een roedel dolle honden hun enige kluif wil afnemen.

  Geweld in de directe omgeving zou je zelfs kunnen toedichten aan het idee wat bij mensen heerst dat we elkaar moeten bevechten, echt ik krijg er soms tranen van in mijn ogen, maar ik zie niet anders dan mensen die tegen elkaar ageren, tegen elkaar werken en elkaar of kapot wensen en maken of elkaar het licht niet in de ogen gunnen en het liefst nog even meedenken hoe de ander kapot te krijgen.

  Ik zie het zo vaak in persoonlijke relaties waarbij mensen menen dat een relatie zoiets is als niet met elkaar, maar constant tegen elkaar leven is of de één meer baas is dan de ander en dit veel onnodig energie kost die beter in nuttige zaken kan worden gestopt. Ik kan daarom soms ook de ‘gewone’ man of vrouw niet meer begrijpen die zoveel begrijpen van de wereld, maar niet zien wat er zich binnen hun eigen relaties afspeelt.

  Denkt men nu nog werkelijk dat we op deze wereld zijn gekomen om elkaar te bevechten? Als het nog was uit pure lijfsbehoud dan kon ik me er nog iets bij voorstellen, maar wel leven in een wereld en in een tijd dat we helemaal niet meer uit lijfsbehoud zoals vroeger elkaar met knotsen en stokken moesten afmaken om te overleven. We leven in een moderne tijd waarin we niet elkaar meer hoeven te bevechten of ten koste van een ander willen/moeten overleven. Het zijn luxe problemen geworden en denken de machtigen dat ze steeds meer moeten pakken om te kunnen overleven en denken ten koste van anderen een oneindige competitiestrijd te moeten voeren om alle overbodigheden in het leven te verdedigen. We kunnen als we willen heel simpel coöpereren en elkaar respecteren en accepteren en elk mens inzichtelijk maken dat het zinloos is en niemand recht heeft ten koste van een ander zijn of haar gewin of voordeel te behalen, ook niet als die ander denkt of meent sterker te zijn, of denkt meer belangen te vertegenwoordigen of zelfs denkt meer macht te hebben, omdat hij of zij een meerderheid vertegenwoordigd.

  Als we ons verstand goed en zuiver zouden aanwenden en als we zouden samenwerken kunnen we van daaruit een veel hogere, kwalitatief betere en gezondere levensstandaard en geestelijk niveau scheppen en dat voor ieder mens afzonderlijk levend in alle vrijheid.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.