PubersAlle pubers in ons land van 10-16 jaar moeten in de Vrijspreker.nl opvang komen om hun talent te ontwikkelen en eventuele leer- en politiek inzicht problemen vroegtijdig op te sporen.

In dat traject dienen ook de middelbare scholen betrokken te worden, voor een soepele overdracht naar het klaslokaal. Er moet in de wet meer ruimte komen voor samenwerking tussen onderwijs en opvang stellen de koepel van de middelbare scholen (VS-Comité ), de volledige Vrijspreker aanhang, de branche organisatie van Politiek Onbewusten (PO- Raad), de Brancheorganisatie Puberverbetering en de MO groep en de gemeenten die vandaag dit voorstel aan de politiek voorleggen.

‘Een mens ontwikkelt tijdens zijn puberjaren het onderscheid tussen vrijheid en dwang. Vrijsprekers zouden van alle kinderen moeten weten hoe ver dat kind gevorderd is met zijn vrijheidsgedachte, zodat de Vrijspreker.nl verder kan bouwen op diens ontwikkeling. Sterke basisvoorzieningen in de vorm van snel internet en vrijsprekerbegeleiding zijn daarvoor gewenst’ stelt de PO-raadvoorzitter Klaas de Betweeter.

6 REACTIES

 1. Goed plan. Sluit mooi aan bij de plannen om kinderen van 0 tot 3 jaar ook te gaan opvangen. Die sleuren nu nog niet goed aan bij het verplichte lager onderwijs.
  Als dit ingevoerd is, zullen we nog betere wetsgetrouwe, gehoorzame burgers krijgen. Burger die geen grapjes meer maken over politici en braaf stemmen op de hen aangewezen partijen.

  Raymond [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Raymond [3]:

  Ik bedoel hiermee te zeggen , dat de bijkans psychopathische aanbidding van DE STAAT , als bestuursinstrument , welke gewoon een vorm van religie geworden is.

  Tot wasdom begint te komen in Nederland , BIJ ALLE PARTIJEN , een hybride monster , in heilige alliantie met het bedrijfsleven.

  Waar de ge-uni-(ge)vormden , niet meer of minder zijn dan DWINGMACHINES .

  WERE DE BORG , weerstand is zinloos.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 3. Twee dagen in de week werken voedt de staat niet. Als de staat failliet gaat zijn wij VOLK de baas.

 4. @Raymond [4]:
  Dank voor film.
  Eng om te zien hoe de jeugd gebrainwashed wordt. Op dit moment gebeurt dat door politici veel subtieler via moderne communicatie middelen.
  Als je nu iemand vertelt dat ” Democratie is een gewelddadige vorm van samenleving…” dat reageren de meesten alsof je gek bent.

  Alleen vind ik je laatste zin niet goed.
  Neerleggen en geloven dat weerstand zinloos is, betekent overwinning van de nazis. Zelfs al is de juiste manier van weerstand nog niet bekend, dan kan die wel (uit)gevonden worden. Beginnen met meer mensen de feiten te leren kennen.
  Ende despereert niet!!

Comments are closed.