avatar MMAP 110x110Interessant filmpje over de toekomst van Europa en de gevolgen van immigratie. Of alle getallen exact zijn weet ik niet (het filmpje is uit 2009), maar het is zeker de moeite even te bekijken om in ieder geval het signaal eens te overdenken:

8 REACTIES

 1. Ik weet het ook niet zeker met betrekking tot de cijfers, is ook niet goed te voorspellen.

  Feit is echter dat het ter sprake brengen van de massa immigratie en daar kritische kanttekeningen bij plaatsen verboden is. De cultuur in deze zogenaamde democratie wordt blijvend beinvloed door vergaande bevolkingspolitiek en dit mag al enkele decennia lang geen onderwerp zijn van publiek debat. Eenieder die dat doet wordt verketterd of gewoon gedood.

 2. Al die immigratie zou helemaal nit zo slecht zijn als er geen religie was. De ellende komt omdat de een gelooft dat ene God het heelal gemaakt heet uit niets, en de ander dat Allah dat gedaan heeft. En daaromheen verzonnen ze een hele rietel van verhaaltjes en verplichtingen.
  In plaats van samen rationeel naar de waarheid te zoeken, gaan ze elkaar vermoorden om “hun gelijk” te halen.

  Als het zou lukken dat beide groepen fundamenteel het NAP-Principe (Non Agression Principle ) gaan aanvaarden, san zouden veel problemen opgelost zijn.

  Vanuit het Christendom mogelijk met handvat 10 geboden:
  Gij zult niet stelen. Gij zilt niet doden.
  En de Islam zal ook wel zoiets hebben.

  js mill [7] reageerde op deze reactie.

 3. “Dit is een oproep tot aktie” is de slotzin.

  Wat gaan “we” doen dan ? Meer autochtoon neuken ? Bootjes terugsturen ? Bestuurders in Brussel de laan uit sturen ?

  Anyway. Wat het filmpje NIET vermeldt is denk ik toch wel vermeldenswaardig, namelijk dat er een Groot Faillisement (Great Default) aan zit te komen. Overheden zullen in moeten gaan krimpen en geld besparen. Het hele Europese continent zal gaan verarmen, en “de onderkant van de samenleving” zal minder geld (lees uitkeringen) krijgen. Wellicht dat de aantrekkingskracht voor allochtonen daardoor vermindert en de vrijheid daardoor wordt vergroot, en wel omdat de mogelijkheden om wetten en regels te controleren en vervolgens te sanctioneren aanzienlijk vermindert.

 4. Dit komt toch allemaal door Social Engineering, de ‘sexodus’, een steeds vijandiger klimaat jegens kinderen, en getrouwde of gescheiden mannen?
  Ik heb nooit kinderen gehad. En ik ben er blij om. Ik heb echt medelijden met gezinnen die nu kinderen krijgen. Ze weten echt niet waar ze aan beginnen.
  Moslims stellen minder eisen. Ze kunnen wonen in een éénkamerappartement, met alleen een matras op de grond.
  Al het andere is luxe. Logisch dat zij zich vermenigvuldigen.

  Wij verkochten vroeger schapenwol. Een Marokkaan kocht 3 of 4 zakken, en zei dat hij er een matras van zou maken.
  Wijzelf slapen alleen op NASA-schuim.
  Zij slachten zelf. Wij willen het vlees verpakt in folie.
  Zij kunnen met alles met de minder luxe versie toe.
  In steden waar moslims de overhand krijgen, komen de middeleeuwen terug, en gaan autochtonen weg.

 5. cijfers

  wordt er hier niet voorbij gegaan aan “actie= reactie”.
  Er kan zoveel tussentijds gebeuren..
  En waarom moet ik horen over moslims.
  Elk geloof heeft gemoord en moord nog steeds uit naam van een ander; “hun god”, who- or whatever that may be.
  En als je uitkraamt dat iedereen in zijn eigen land moet blijven vergeet voor het gemak dan even, dat t schijnt dat we ooit met zijn allen zijn ge emigreerd uit Afrika.

  de mens zelf is mens’s grootste probleem denk ik dan

 6. @Hub Jongen [2]:
  De islam zet aan tot doden.
  Alle kafirs (niet gelovigen) mogen dood. Het is zelfs beschreven in de hadiths hoe gruwelijk dat mag gebeuren.
  Hub: graag feiten, niet je ‘het zal wel allemaal goed wezen’. Ik krijg de indruk dat je te veel door een roze NAP brilletje kijkt. Niet iedereen denkt NAP en dat hoort ook niet tot de bewezen menselijke natuur. Libertarisme in zijn zuiverste vorm zal nooit werken.

 7. Red Ice Creations heeft ook goede programma’s gemaakt over het invoeren van een ‘replacement population’ door immigratie van vooral moslims in het politiek correcte Zweden. We zijn allemaal gebrainwashed door het multicultureel idealisme. De autochtone witte (oei, nu ben ik een racist) Europeanen zullen uiteindelijk in de knel komen en door de allochtone meerderheid in de hoek worden gedreven. We moeten terug naar onze souvereiniteit, deze weer te claimen. Nu zodra je de rechten en cultuur van de blanke autochtone bevolking wilt beschermen of onderstrepen, ben je een racist. We moeten allemaal wakker worden van deze roes en Red Ice Creations helpt je uit de multiculturele sluimer te ontwaken.

Comments are closed.