4 REACTIES

  1. tsja, zolang mensen nog geloven in het pistool als manier om zaken op te lossen zullen er altijd groepen zijn die continu bezig zijn om dat pistool te richten op de ander, niet doorhebbende dat ze hiermee steeds meer macht geven aan de vijand van allen, de Leviathan, De Staat. De entiteit die de vorige eeuw 260 miljoen van haar ‘ eigen’ burgers heeft vermoord. Robert Higgs weet dit goed te verwoorden in deze indringende video: https://www.youtube.com/watch?v=RILDjo4EXV8

    dat zouden ze moeten laten zien tijdens ‘ Maatschappijleer’ , maar hoe groot is de kans daarop in staatsscholen die zijn gestoeld op de Pruisische methode om onderdanen gehoorzamer te maken aan de heerser?

    Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
    peter [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.