jansen (1)Onafhankelijk denker, arabist en publicist Hans Jansen is hedenochtend om 11 uur overleden aan de gevolgen van een herseninfarct. Zijn laatste functie was lid van het Europese Parlement. 

Volgens mij het laatste beeldmateriaal van Hans Jansen:

Niet langer “Hannibal ante portas”, maar “de vijand is al binnen de poorten”

jansen (1)

dank voor de inspiratie

 

13 REACTIES

 1. Een man die de waarheid sprak en daarom verguisd werd door betweters ter linker zijde. Eerst van harte welkom bij die opportunisten Pauw en Witteman, maar omdat hij hun lied niet zong, afgeserveerd.
  Hij heeft het tranendal verlaten, nu de liefde en rust.

 2. Ik heb hem maar enkele keren persoonlijk ontmoet en was daarbij steeds onder de indruk van zijn objectiviteit (waardoor hij dan ook heel dicht bij het libertarisme stond.)
  Jammer deze vechter te verliezen.

 3. En de snoepjes worden vol blijdschap uitgedeeld bij de tegen partij. Hoop dat ze zuur opbreken. De letterlijke vertalingen zullen nu wel Arabisch-koeterwaals worden voor de geleerden van linkse betweters. Een gemis die onvervangbaar is.

 4. Groot verlies, dit was een van de laatste echte intellectuelen die we nog hadden, heel anders dan de policor pseudo-intellectuele flapdrollen ter linkerzijde.

 5. Een intriest bericht. Hans Jansen was een zeer erudiete man die objectief de zaken in perspectief kon zetten en zich niet heeft laten afleiden tot de waan van de dag. Ik heb hem altijd zeer gewaardeerd om zijn kennis en expertise, met name over het Midden-Oosten. Ik zal hem heel erg missen.

 6. Hans Jansen: van de universiteit naar het riool
  wijblijvenhier.nl

  Het verhaal van Hans Jansen is eigenlijk een heel triest verhaal. Hij begon nog wel veelbelovend. Na zijn studie in Amsterdam en Leiden wat jaren …

  http://www.nujij.nl Wat ik ook zij ze zijn aan het dansen.

 7. Zat deze man niet toevallig op de verkeerde stoel? PVV? En wat moet te vinden als vrijdenker of libertariër van een persoon die bij de overheid op de loonlijst stond?

  Verder zeker jammer dat iemand die zo uitmuntend zaken verhelderend diep kon ontleden er niet meer bij mag zijn…. De man had goed door hoe het spel wordt gespeeld….. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/hans_jansen_6.html

  Met of in mijn eeuwige achterdocht vraag ik me ook af hoeveel methodes men heeft om een dwarsligger of waarheidsspreker het zwijgen op te leggen zonder dat men het doorheeft of kan bewijzen.

Comments are closed.