dinsdag, 5 mei 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hans Jansen overleden

jansen (1)Onafhankelijk denker, arabist en publicist Hans Jansen is hedenochtend om 11 uur overleden aan de gevolgen van een herseninfarct. Zijn laatste functie was lid van het Europese Parlement. 

Volgens mij het laatste beeldmateriaal van Hans Jansen:

Niet langer “Hannibal ante portas”, maar “de vijand is al binnen de poorten”

jansen (1)

dank voor de inspiratie

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hoeder schreef op : 1

  Een man die de waarheid sprak en daarom verguisd werd door betweters ter linker zijde. Eerst van harte welkom bij die opportunisten Pauw en Witteman, maar omdat hij hun lied niet zong, afgeserveerd.
  Hij heeft het tranendal verlaten, nu de liefde en rust.

 2. Matthijs schreef op : 2

  RIP

 3. Paul schreef op : 3

  Jammer. Heel erg jammer. Juist in deze tijd.

 4. Hub Jongen schreef op : 4
  Hub Jongen

  Ik heb hem maar enkele keren persoonlijk ontmoet en was daarbij steeds onder de indruk van zijn objectiviteit (waardoor hij dan ook heel dicht bij het libertarisme stond.)
  Jammer deze vechter te verliezen.

 5. dr.Kwast schreef op : 5

  En de snoepjes worden vol blijdschap uitgedeeld bij de tegen partij. Hoop dat ze zuur opbreken. De letterlijke vertalingen zullen nu wel Arabisch-koeterwaals worden voor de geleerden van linkse betweters. Een gemis die onvervangbaar is.

 6. G.Deckzeijl schreef op : 8

  @G.Deckzeijl [7]: …moest ECHTE zijn.

 7. toestroom schreef op : 9

  Te vroeg heen gegaan, moge hij rusten in vrede.
  ejbron.wordpress.com

 8. Marco van der Slot schreef op : 10

  Groot verlies, dit was een van de laatste echte intellectuelen die we nog hadden, heel anders dan de policor pseudo-intellectuele flapdrollen ter linkerzijde.

 9. Albert S. schreef op : 11

  Een intriest bericht. Hans Jansen was een zeer erudiete man die objectief de zaken in perspectief kon zetten en zich niet heeft laten afleiden tot de waan van de dag. Ik heb hem altijd zeer gewaardeerd om zijn kennis en expertise, met name over het Midden-Oosten. Ik zal hem heel erg missen.

 10. dr.Kwast schreef op : 12

  Hans Jansen: van de universiteit naar het riool
  wijblijvenhier.nl

  Het verhaal van Hans Jansen is eigenlijk een heel triest verhaal. Hij begon nog wel veelbelovend. Na zijn studie in Amsterdam en Leiden wat jaren …

  www.nujij.nl Wat ik ook zij ze zijn aan het dansen.

 11. IIS schreef op : 13

  Zat deze man niet toevallig op de verkeerde stoel? PVV? En wat moet te vinden als vrijdenker of libertariër van een persoon die bij de overheid op de loonlijst stond?

  Verder zeker jammer dat iemand die zo uitmuntend zaken verhelderend diep kon ontleden er niet meer bij mag zijn…. De man had goed door hoe het spel wordt gespeeld….. www.geenstijl.nl

  Met of in mijn eeuwige achterdocht vraag ik me ook af hoeveel methodes men heeft om een dwarsligger of waarheidsspreker het zwijgen op te leggen zonder dat men het doorheeft of kan bewijzen.