Machtigen_zwevenG7 leiders gaan maatregelen nemen tegen de temperatuurstijging van de aarde als die meer dan 2 graden bedraagt tov 1990. En daarvoor gaan ze nu al de CO2 uitstoot drastisch verminderen.

Blijkbaar staan ze zo ver af van de werkelijkheid dat ze nu boven de aarde zweven, hun hoofd in de CO2 wolken hebben, of domweg strontarrogant zijn en denken dat zij wel even de aarde en het klimaat kunnen regelen.

Gelukkig voor hen stijgt de temperatuur al 17 jaar niet meer dus zou het zo maar kunnen dat ze die maatregelen kunnen  uit- of af stellen.
bron http://wattsupwiththat.com/2015/04/29/new-uah-lower-troposphere-temperature-data-show-no-global-warming-for-more-than-18-years/

Ook het verband tussen CO2 stijging en temperatuur is inmiddels ontzenuwd, want het CO2 percentage steeg wel in een recessie achtige omgeving en bij gelijkblijvende temperatuur: hoezo verband tussen CO2 en temperatuur?
bron: http://wattsupwiththat.com/2015/01/16/peer-reviewed-pocket-calculator-climate-model-exposes-serious-errors-in-complex-computer-models-and-reveals-that-mans-influence-on-the-climate-is-negligible/

Of,  is er wat anders aan de hand?
Laten ze nu net wat moeite hebben met Rusland, toevallig een van de grootste olie exporteurs.

Ook hebben ze wat moeite met de groei van China en India, dus laten we die vooral niet door dezelfde industriële revolutie als het westen gaan.
En laten ze nu ook net wat moeite hebben met wat economie in het westen en vrede overal elders waar ze zich eerder mee bemoeiden, u weet wel Afghanistan, Irak, Iran, Syrië, Libië etc, waar hun ingrijpen tot voorbeeldige resultaten heeft geleid!!

Ik denk dat er een zoveelste gemeenschappelijke vijand gevonden moest worden, nu dan maar eentje die niet terugschiet! Het kost wat, maar dan heb je ook wat (en geen Watts).

7 REACTIES

 1. Ik denk dat ze nu op zoek zijn naar een vijand die wel terugschiet. Het debacle en de puinhopen moeten verklaard worden en wat is beter dan een oorlog om je puinhopen en falen onder het tapijt te vegen?

 2. Maakt het veel uit of de temperatuur op Aarde echt stijgt? De temperatuur omdat de Grote Lijders (met IJ) het zeggen. Dus is het waar en zijn nieuwe belastingen en autoritaire maatregelen daarmee gerechtvaardigd. Het is ook een ideaal excuus want welk bewijs is er dat een warmere Aarde een slechte zaak zou zijn?

  Ik heb de indruk dat veel lieden in dit soort kringen ‘high’ zijn van (al dan niet officiele) farmaceutica en eigenwaan.

 3. “Activist liberal elites always need a Grand Cause to satisfy their messianic needs, or for the political equivalent of a dopamine rush. For such people, the only thing worse that catastrophic climate change is the catastrophe of not having a catastrophe to obsess over—and use as an excuse to extend political control over people and resources, which is the one-side-fits-all answer for every new crisis that starts through the issue-attention cycle.”

  Prachtig artikel over de beweegredenen van de linksmensch:
  http://www.forbes.com/sites/stevenhayward/2015/06/09/why-the-left-needs-climate-change/

 4. Vanwege het belang, onderstaande geheel gekopieerd (John Casey)

  De recordbrekende winters laten zien dat de planeet afkoelt. Dat zei klimaatexpert John Casey tegenover zender Newsmax TV. “Vrijwel iedere Amerikaan kan nu zien dat we een aantal ijskoude, recordbrekende winters hebben gehad, die eerder begonnen, langer duurden en 100 tot 150 jaar oude records verbraken,” zei de directeur van Space and Science Research Corp. “Het is duidelijk dat de planeet kouder wordt.”

  “Klimaatmodellen en voorspellingen over het klimaat bleken onjuist,” zei hij. “We stevenen zonder twijfel af op een nieuwe koude periode.” Casey, die als adviseur voor NASA en het Witte Huis werkte, is de auteur van het boek Dark Winter: How the Sun is causing a 30-Year Cold Spell, waarin hij beargumenteert dat de planeet op dit moment steeds verder afkoelt.

  Het jaar 2014 zou het warmste jaar in zeker drie eeuwen zijn geweest, maar volgens Casey klopt dat niet. “Uit onze analyse blijkt dat 2014 een warm jaar was, maar geen uitschieter. De afgelopen 18 jaar is er vrijwel geen sprake meer geweest van opwarming,” zei hij. “Dat staat haaks op wat ons is verteld.”

  Klimaatexpert: “IJskoude winters laten zien dat aarde kouder in plaats van warmer wordt”

  John L. Casey (Newsmax)

  “In werkelijkheid is er al 18 jaar geen global warming meer,” ging hij verder. “Onze analyse laat zien dat de planeet juist kouder wordt.” Hoewel deze winter in het noordoosten van de VS een recordhoeveelheid sneeuw is gevallen, is dat volgens Casey niet genoeg om te kunnen stellen dat er sprake is van global cooling.

  “Er zijn nu geheel tegen de verwachting in vele recordbrekende winters geweest,” voegde hij toe. “We kregen van VN-wetenschappers te horen dat er op dit moment helemaal geen sneeuw zou moeten liggen, laat staan meer dan twee meter sneeuw in Buffalo en een meter sneeuw in Boston.”

  Hoewel Casey erkent dat de mens bijdraagt aan klimaatverandering, is de invloed van de mens op het klimaat volgens hem vrijwel verwaarloosbaar. “We moeten accepteren dat de zon de belangrijkste kracht in het zonnestelsel is, niet de mens op aarde,” zei hij. “De zon gaat de komende 30 jaar in winterslaap, daar kunnen we niets aan doen.”

  Dus laat ze maar lekker ouwehoeren, wij betalen toch wel. Of het nu over klimaat, fortuinjagers, of moestuinen gaat. Wat een infantiel circus!

 5. “ze” moeten telkens opnieuw een reden/excuus zien te vinden opdat de massa blijft geloven dat “leiders” nodig zijn omdat anders dit soort vreselijke problemen nooit lunnen worden opgelost.
  Het is hun voortdurende battle om – de illusie van – bestaansrecht.
  Aangezien media-opbrngsten ook pieken bij negatief nieuws hebben de partners in crime zich al heel snel gevonden.

 6. Citaat van de Zwitserse cabaretier Andreas Thiel :
  ” Angela Merkel vliegt van de ene klimaatconferentie naar de andere en heeft zo al meer brandstof verbruikt dan enkele duizenden auto’s over een heel jaar”

 7. We gaan weer een Maunder http://en.wikipedia.org/wiki/Maunder_Minimum minimum te gemoed.

  800,1200,1600 en nu 2000 elke 400 jaar weer opnieuw, heeft met de inactiviteit van de zonnevlekken te maken.

  De zon maakt de dienst uit als die er niet is, is het hier min 273,5 graad.

  Verder moeten die klimaat idioten gewoon op bed gaan liggen net zo als die bigbang en donkerematerie sukkels het is een MILJARDEN industrie die gebackuped wordt door familie bilderberg, morgen weer present in Tirol.

  Let op de klimaat idioten voelen de bui hangen want zien dat thermometers niet makkelijk te besodemieteren zijn en hebben iets nieuws namelijk dat CO2 de oceanen verzuurt!!

  Of we maar weer meer willen betalen! En zo pakken ze ons weer bij de enkels en schudden maar…..natuurlijk wel weer met staats media controle…ook weer gerund door de zelfde familie.

Comments are closed.