12 REACTIES

 1. Multiculturalisme leidt tot criminaliteit, een interessante stelling.

 2. @peter [5]: Ze noemen zichzelf blank als dat jet beste uitkomt. Toch is het opvallend dat ze zich vooral omringen met mensen die er ook een neus voor hebben. Dat geeft toch tr denken.

 3. @Albert Spits [7]:

  Het ene volk telt meer psycho’s dan het andere volk. En als een kleine groep van die psycho’s belangrijke plaatsen in de maatschappij weet te veroveren gaat het al snel mis. Ze spelen oorlogje maar lijden zelf nauwelijks verliezen. Ze laten anderen bloeden. Sterker: oorlog is winst voor hun.

  Albert S. [9] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico de Geit [8]: In elke bevolking schuilt ongeveer 2% psychopaten statistisch gezien. Het probleem is dat psychopaten vaak de politiek opzoeken om daar hun psychose verder uit te buiten. Westerse politici zijn machtiger qua invloed en militaire middelen dan andere politici, zodat ze gevaarlijker zijn voor ons. Lieden als Bill en Hillary Clinton, George Bush, Barrack Obama en John McCain zijn daarom de gevaarlijksten van allemaal vanwege de beschikbare machtsmiddelen.

  Nico de Geit [11] reageerde op deze reactie.

 5. @Albert S. [9]:

  In het volk dat niet genoemd mag worden is dat percentage veel hoger. En het zijn super-psycho’s met een onbeperkte zucht naar macht.

 6. Tja de gebruikelijke reacties van linksgekkies met een rasfettish (zolang het maar “authentiek” zwart is=getto) was natuurlijk te verwachten. Als je corrigeert voor “single mother households” dan zie je dat de criminialiteits cijfers nagenoeg gelijk zijn tussen de 2 bevolkingsgroepen.

  Maargoed, Thomas Sowell schreef er al een leuk boekje over de sponsering van dysfunctie door links.. , “white liberals and black rednecks”.

  Percentage tienermoeders colored 1950 1.3%
  Percentage tienermoeders colored 2015 20% met 75% van de kinderen niet geboren in een huwelijk.

  Duidelijk waar het probleem ligt niet?

Comments are closed.