23 REACTIES

 1. Een film met een boodschap die niet vaak genoeg verteld kan worden. Maar omdat dit eigenlijk geen film, maar meer een audio opname met wat animatie betreft, was mijn eerste reactie: Dit moet NL worden vertaald. (Wil je alhier je doelgroep kunnen bereiken) Waarom noodzaak?

  http://www.nachthemel.nl/index.php/26-werk-inkomen/365-steeds-meer-laaggeletterden-genereren-steeds-meer-economische-groei

  Maar gelijk daarop dacht ik weer: Betreft dit in die boodschap niet feitelijk ‘een kopie’ FITNA? Hetgeen de noodzaak tot vertalen goeddeels wegneemt?

  Hoe denk jij daar zelf over Albert?

  Nico de Geit [2] reageerde op deze reactie.
  Albert S. [9] reageerde op deze reactie.
  G.Deckzeijl [12] reageerde op deze reactie.

 2. @Sander [1]:

  ‘Dit moet NL worden vertaald.’

  Het was me niet eens opgevallen dat het in het Engels was.

  De import van miljoenen moslims naar Europa zal niet toevallig zijn, er zit een plan achter. En als er geen plan achter zit zijn ze wel heel erg naïef.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 3. Dit hebben de meeste mensen wel vaker gehoord inmiddels, ofschoon er natuurlijk eigenwijze geesten tussen ziten die er niets van willen weten. Maar goed, zoals Sander hierboven al zegt, het kan waarschijnlijk niet vaak genoeg herhaald worden.

  G.Deckzeijl [13] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico de Geit [2]:

  Normaal gesproken zou je denken aan een plan, maar als er al een plan is/was dan lijkt het te verzanden in totale geestelijke gestoordheid. Het plan voorzag niet het feit dat de wereld niet maakbaar is en je uiteindelijk niets in die richting werkelijk kunstmatig kunt afdwingen of veranderen. Natuurlijk gebeurt het wel, maar uiteindelijk zal het plan omslaan in een totale geestelijke gestoordheid van de bevolking met een ineenstorting of oorlog en zal het leiden tot totale destructie van heel Europa en totale halve wereld, waarna degene die overblijft het voor het zeggen krijgt of zullen dan eindelijk de natuurlijke krachten het weer overnemen? Is dat het plan achter het binnenhalen van middeleeuwse ‘culturen’? Als de middeleeuwen winnen, dan zien we binnenkort geen koeien maar, maar kamelen en houten karren op de weg, bidden we 5 keer per dag naar een monoliet en zijn de vrouwen met hun emancipatie terug bij nul. Want hoe denkt men dat een middeleeuwse ‘culturen’ de ‘moderne’ maatschappij vooruit kunnen helpen? Dat kan alleen als de middeleeuws culturen zijn middeleeuwse ideeën in een moderne jas stoppen en is ze uiteindelijk daarmee vervallen in totale huichelarij en hypocrisie. Mij maakt het niet uit of de islam Europa verovert, ik ga wel op de namasté knieën voor een zwarte heilige monoliet, ik zal mijn vrouw af en toe wel even flink op de mond timmeren en de kamelen goed verzorgen als dat de afgedwongen culturen ten goede komt dan speel ik het spel wel mee, dat scheelt een hoop frustratie. Uiteindelijk spelen we nu het spel van het fiat geldsysteem en zijn zionistische oplichters en onderdrukkers en spelen we dit allen mee onder zwak protest en zonder enige pijn of moeite. Mensen zijn schapen en slaven die zich in de kudde wel weten aan te passen en zullen hoe dan ook voorover buigen is het niet voor de één dan wel voor de ander, wat al in vele opzichten nu al volop gebeurt, is het niet voor de middeleeuwse ‘culturen’, dan is het wel voor de vereerde en geroemde zionisten….En als het theater ten einde komt is het kistje liggen voor de eeuwigheid en kan men terugkijken op een prachtig slaafs en uitgezogen leven. “dag vogels, dag bloemen, dag totale waanzin”…..

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [4]:

  …… “nul zijt gij en tot nul zult gij wederkeren”….Hoe goed je je best -voor jezelf- ook doet en je te pletter werkt in deze totaal verziekte en kunstmatig gedicteerde maatschappij, een mens was niks, een mens wordt niks en zal ook nooit dat worden wat alleen is gegeven aan een selecte elitaire groep c.q. moordenaars, onderdrukkers en plunderaars. Een mens leeft in de illusie van soevereine geld en soevereine macht en denkt iets te mogen zijn of te mogen bezitten, maar vergeten dat dit alleen nog is weggelegd voor degene die liegt, moordt, rooft en onderdrukt. Een mens zal vergaren in het zweet uws aanschijns maar uiteindelijk alles weer worden afgenomen door degene die de werkelijke macht hebben en zal een mens arm, uitgeput, gefrustreerd en ziek eindigen richting rust voor de eeuwigheid. Dat is wat een mens nog steeds is en zal zijn, tenminste in de huidige verziekte wereld en zijn ze het vandaag niet dan morgen wel. De macht heeft geduld en een langere adem dan de slaven.

 6. @Sander [1]: Het is beter om te vertalen, omdat toch vele Nederlanders niet echt de Engelse taal machtig zijn om het helemaal te begrijpen. De boodschap is evenwel zeer duidelijk en onomstotelijk. Het mohammedanisme (islam) is geen normale religie, omdat zij de gouden regel niet kennen en de wetgeving (shari´a) totalitair van aard is, waar geen plaats is voor andersdenkenden.

  Wat dat betreft heeft Wilders groot gelijk om aan te geven dat de islam niet thuishoort in de beschaafde wereld. Het is en blijft een krijgerscultus en vrede wordt heel anders uitgelegd dan wij ons zelf kunnen voorstellen.

  Vilseledd [17] reageerde op deze reactie.

 7. @peter [7]: Het is veel meer geweest Peter, want als je bekijkt hoeveel slachtoffer de mohammedaanse holocaust gemaakt heeft in drie continenten dan kom je op ca. 200 miljoen extra in de afgelopen 1400 jaar.

 8. Verschil in opvatting m.b.t. Geloof.

  Veda _ Griekse Goden _ enz. Verklaren aan de hand van
  goddelijke vaardigheden de werking, van op aarde heersende
  krachten.

  De bijbel is een lerend voorbeeld boek t.o.v. de mens
  en zijn moraal.

  De koran is een dwingend voorschrift t.o.v. menselijk gedrag.

  Alles is onderhevig aan goddelijk gezag.
  Niemand zag ooit een God.
  Dog velen zeggen hem gesproken te hebben!

  Hij de God of
  Zij de God of
  Of tweeslachtig

  Of misschien helemaal niet!

  Heeft een mens: RECHT
  Te denken wat hij wil.
  Te zeggen wat hij denkt.

  Wat denkt U?

  G.Deckzeijl [15] reageerde op deze reactie.

 9. @G.Deckzeijl [15]:

  Soms heb ik het ongemak goede letters op de verkeerde
  plek, te plaatsen.

  Ook heb ik de link bezocht, het is allemaal politiek om
  macht te behouden.
  Een bewijs van ?? is er niet.

  Het volgende valt mij in.
  Als een mens zich geheel en al mag omhullen
  in de openbare ruimte, moet het toch ook mogelijk zijn dat een
  potlood venter zijn klein nood toont.

  Dat lijkt mij rechtvaardig!
  Als hij daar in gelooft!

 10. @Albert S. [18]:

  Nou, de grammatica is zo erbarmelijk, dat onduidelijk is, wat onderwerp is. Iets of iemand is bekeerd tot de overheid, maar wie of wat er bekeerd is, is onduidelijk. ‘Moslim te blijven streven’ heeft ook geen betekenis en dat iets de plicht van ieder is, is op zich te begrijpen, maar de rol van ’totdat’ is onduidelijk.

  Kort en bondig formuleren is voorbehouden aan talen met een behoorlijk naamvalssysteem, maar niet aan het Engels.

  Albert S. [23] reageerde op deze reactie.

 11. @mart2345 [20]: En da’s maar goed ook want…
  wat enkel bestaat in miljoenen zwaar geïndoctrineerde breinen kan vanwege praktische redenen niet gelasterd, beledigd of gekwetst worden.
  Zie ook de link van 15.

 12. @mart2345 [20]: Dank je voor de informatie. Dat is in ieder geval een goed ding die onze regering heeft gedaan. De rest is bagger.

 13. @Vilseledd [19]: Ik kon het heel goed verstaan, dus daar was geen probleem mee. Iemand die goed Engels begrijpt zal er ook geen moeite mee hebben.

Comments are closed.