Person_Juncker-LIEWat er precies gaat gebeuren weet niemand. ******
Obama en Merkel hebben net verordonneerd dat er een oplossing moet komen om Griekenland in de EU te houden. (NATO ???) *****
De Griekse, communistische,  regering wil een referendum houden waarin “het volk” ja of nee kan zeggen over een voorstel van de EU dat al niet meer bestaat.  Het advies is NEEN!*****
En het EU-Opper-opperhoofd, Jean-Claude Juncker, heeft vanochtend een emotionele toespraak gehouden met leugens om toch de Grieken op te roepen om JA te stemmen op dat niet  meer bestaande voorstel van de EU. 

Ok zijn er berichten dat de Grieken niet eens meer beschikken over de € 100+miljoen die dit referendum kost!

Vanwege spoed hier een paar citaten uit een ZeroHedge artikel van vandaagG

-“In as brash an instance of lying propaganda as we have seen recently EU President Jean-Cleaude “when it’s serious you have to lie” Juncker unleashed 6 minutes of unabashed falsehoods this morning as the fearmongering and blame-shame-game for Greece begins. He proclaimed that “pension cuts were not in the creditors proposals” which as many pointed out is a total lie and then said: “You shouldn’t commit suicide because you’re afraid of dying. You should say ‘yes’ regardless of what the question is.” Got that Greek Grandmas – Vote YES no matter what you think – that’s how EU democracyu works…. . . .. . .
. . . .You should say ‘yes’ regardless of what the question is.”.

De toespraak van Juncker is te zien/beluisteren op

.. . . .http://www.zerohedge.com/news/2015-06-29/juncker-greece-dont-commit-suicide-just-because-you-are-afraid-death

After that, Juncker just blew any chance of being trusted again by anyone.

 

18 REACTIES

 1. Waarom moet dat referendum 100+ miljoen kosten?
  In sommige landen moet je je vinger in inkt dopen als teken dat je gestemd hebt.
  Laat gewoon iedereen met een Grieks paspoort stemmen, en zijn vinger in inkt dopen. Kost alleen de inkt.

 2. Ik hoop dat de Griekse mensen nee stemmen. Dat zal wel niet gebeuren. Volgens de polls willen de Grieken juist in de EU blijven en ook de euro blijven gebruiken. Misschien omdat het voor het eerst sinds mensenheugnis is dat ze een enigermate stabiele munt bezitten. Ze willen graag van de schuld af door bankroet te gaan. En terecht, de schuld is het grootste probleem, maar dat mogen ze nu juist niet waardoor ze gedwongen worden via austerity uit een onmogelijke schuldpositie te groeien wat helemaal niet kan en de laatste 6 jaar bewijzen dat.

 3. Mijnheer Jongen, excuus maar volgens mij bestaat dit artikel grotendeels uit kletspraat.

  Uw woorden :
  “Wat er precies gaat gebeuren weet niemand…”

  Inderdaad. Niemand die het echt WEET.
  Maar is dat nu echt zo on-overkomelijk ?

  U vaart bijvoorbeeld liever wel op iemand die zich wetenschapper noemt, die u niet kan voorspellen hoeveel electriciteit zijn eigen zonnepanelen op zijn eigen dak volgende week woesdag leveren, maar die u vanuit subsidieoogpunt heel precies en tot op de 0,001 graad nauwkeurig weet te voorspellen hoeveel het klimaat opgewarmd zou zijn 2100 na Christus ?

  Laat u toch niet gek maken !
  Ik kan ook niet voorspellen wat er gaat gebeuren. Toch kan ik wel verwachten dat de schade die de politieke en financiële elite hierdoor gaat leiden dan wel groot zal zijn, maar niet onoverkomelijk. Net zoals ik verwacht dat Jan-met-de-Pet er meer onder zal lijden als de financiële en politieke elite. Nadelig is het wel, onoverkomelijk is het echter niet.

  We hadden er beter aan gedaan om naar Wilders te luisteren al is die dan niet van de LP. En die hele contraptie van verdrag op verdrag op te blazen op het moment dat hij met dat levensgrote drachmebiljet bij de Griekse ambassade stond.

  En dat kan nog steeds,
  al is het opblazen van die afspraken nu dan al 10 keer zo duur als toen hij dit voor de eerste keer voorstelde.
  Het voortzetten van het probleem zal niet tot de oplossing ervan leiden. Hoe langer het duurt, hoe duurder het uiteindelijk zal worden om de puinhopen op te ruimen.

  Zo moeilijk is dat allemaal niet om daar een redelijk onderbouwde verwachting voor te geven. Daar hoef je echt geen economie of ruimtevaarttechnologie voor gestudeerd te hebben.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 4. Inderdaad, wat gaat gebeuren, weet niemand. Dat HET gaat gebeuren is zeker. Wij, toeschouwers, kunnen hier uit conclusies trekken. Dat doen mensen nu eenmaal. Maar dan weet je het eigenlijk nog niet. Niets is zeker. Zo klein zo groot.
  Een gezin met schulden, ouders werkloos, kinderen met mislukte/verkeerde opleidingen enz.enz.. Na de schuldsanering komt men zeker niet gelijk in het paradijs terecht, maar waar dan wel….

 5. @Hub Jongen [5]: Ho, ho , rustig aan Hub Jongen , een ander mag een mening hebben die u misschien niet deelt maar ik kan een heel eind met Marcel mee gaan .
  Inderdaad hadden velen beter kunnen luisteren naar de PVV , maar door manipulatie en tegenpropaganda ging men zogenaamd politiek correct stemmen .
  Maar , zelfs wijlen Pim Fortuyn wist ons al te vertellen dat de euro een doodgeboren kindje werd , 8 jaar paars en Balkenende zijn hem een doorn in het oog geweest en de nagel aan zijn doodskist.
  Jammer , zijn visie werd hem zijn dood en de kranten stonden bol met de kogel kwam van links .
  Voorlopig kost het ons klauwen met geld en sukkels als een Jan Kees de Jager ontspringen de leugendans met zijn dikdoenerij van wij krijgen ons geld terug , zelfs met rente .
  Ook daar ging Geert Wilders scherp op in met zijn PVV en stelde heel hard geen cent meer naar Griekenland , waar waren de andere partijen ?????
  Zij gaven geen kik en steunde zijn ingediende motie niet om het vertrouwen op te zeggen in het kabinet , bullshit en de apie’s kregen de lachers op de hand en liepen rustig verder met oogkleppen op en zijn horens doof .

 6. We worden open en bloot, onder valse voorwendselen, glashard bestolen van duizenden en duizenden miljarden door de EU misdadigers met hun VS Goldman Sachs c.s. dood en verderf brengende praktijken. Miljoenen EU burgers onder aanvoering van duizenden vele, goed afgerichte geleerde hoogdravers en betweters die liegen en bedriegen voor hun zogenaamde goed verzorgde imaginaire toekomst en allen feestend en leeg blatend rustig verkondigen dat de Grieken en de EU nog gered kunnen worden van de totale ondergang.

  Wat een macaber en ongelooflijk groots schouwspel en circus, wat een onvoorstelbaar optreden van leugenaars en betweters die omwille van wat zilverlingen ons de dood en de ellende injagen, waarbij het slaafse en goedgelovige volk rustig zijn beurt in het (belasting)slachthuis mag zitten afwachten.

  Echt waar, geloof het, want geloven is echt!! De Grieken kunnen nog worden gered door de EU met de (bewust!!!!) gemaakte schuldenberg die een top vormt tot aan de uiteinde van het melkwegstelsel.

  De hele EU wordt door de psychopatische machthebbers, de werkelijke machthebbers, gefaseerd en weldoordacht afgebroken middels een onaflosbare giga schuldenberg, daarom is het ook verklaarbaar waarom er onophoudelijk zo verschrikkelijk en zonder omzien met geld gestrooid wordt alsof, wat ook zo is, ons leven ervan *afhangt (*= doelbewust vernietigen).

  Het wordt tijd dat de hele criminele, megalomane, incompetente en doortrapte Gomorra/nazi organisatie in Brussel een einde neemt, misschien kunnen we dan nog net wat ijle lucht, om te ademen, redden, want dat is de enige en laatste redding die er nog is.

  En, een derde wereldoorlog aan het eind van de schuldenberg is ook een oplossing!

 7. en het circus trekt voort de vraag is welk land zij nu aan zal doen.
  heerlijk he oma die goede nieuwe tijd.

 8. De Eu wordt al een heel klein beetje democratisch.
  Ze zijn zichzelf aan het promoten als een keuze in de vorm
  van een ja.
  Dit alleen al is een enorme nederlaag voor de Eu dictatuur.

  Maar, ze houden van de Grieken is de nieuwe verkiezingsleus.

 9. Overigens, alles wat gelieerd is aan de financiële markt of met geld van de belastingbetaler heeft te maken en of het nu met de Griekse-EU show heeft te maken of met de show van de banken, al wat de politiek en banken bedenken en doen draait uit op pure bedrog, waarbij de rekening komt te liggen bij de burger. Het spel der spelen, onder de noemer van “het is crisis” en “we moeten redden” waardoor de burgers het roven en bedrog zonder nadenken accepteren en geloven (geloven is niet zeker weten, maar vooruit bij gebrek aan zeker weten gelooft de burger al wat men hem voorschotelt)

  Bijvoorbeeld dat banken roepen dat rente negatief kan zijn. Dit geloof dient te worden geïmplementeerd in de hersenen van mensen. Negatieve rente is complete onzin, rente is positief of rente is nul, maar kan nooit negatief zijn. Het is droog of het is nat, maar kan nooit meer dan nat of droog zijn. De (centrale) banken hebben dit idee gelanceerd tot een pseudo/nep feit en dit ‘geloofsspel’ en vele andere zieke geloofsspelen worden gespeeld en via de gevestigde media gelanceerd en erin gestampt om eindeloos zonder omhaal te kunnen blijven roven, zolang de burger het oppikt en vooral gelooft, dan is het waar en kan het zijn weg vinden.

 10. Fantastisch dat democratische systeem…je mag hier indirect een marionet kiezen voor het ep-parlement…die vormen dan weer en fraktie…die kiezen(haha) commissie voorzitters…die benoemen een paardenlul als Junkers…en een eu-president Trusk…en dan zeggen die malloten tegen het Griekse volk…zeg ja tegen leven in armoede!

  En hier in Nl is/word het niet anders. Afduwen die politieke elite het word tijd voor iets nieuws iets transparants!

  Raymond [12] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.