Nato en Rusland

21 REACTIES

 1. De EU is als een plofkip zonder kop die moet worden geserveerd als Amerikaanse chloorkip op het bord van de EU burgers.

 2. @IIS [1]: Exact, de EU en Nato zijn in feite dinosaurussen in het zoogdierentijdperk. De koude oorlog en centrale continentale planning zijn sinds de afschaffing van het communisme en de Sovjet Unie voorbij. Vertel dat alleen maar aan de Nato-oorlogshitsers, het Washingtonregime en de Eurocratie.

 3. Iedereen heeft zo zijn of haar idee over Europa en welke richting het heeft te gaan. Of het een zionistisch of een Arabisch of een bleekneuzen plan is of iets in de richting van een nazi natte droom, maar we worden duidelijk en met tegenzin en met alle geweld in een richting geduwd die zal eindigen in totale zelfdestructie (het uiteindelijke doel?)

  British Nationalist EU Speech ‘White Genocide & Zionist Supremacists!’

  https://www.youtube.com/watch?v=AabxIT1GGYU

  (Zionist??) revenge on Europe after WW2

  http://www.liveleak.com/view?i=c41_1429288224

 4. Heb gister de VPRO uitzending bekeken m.b.t
  het uitroeien van moslims.
  Al 20 jaar vraag ik mij af: welk heilig doel werd door Nederland
  nagestreefd.
  En vooral waarom en wie heeft hier voordeel behaalt.

  Deze vragen mis ik tot nu toe!

  Er is allen maar gelul over, hoe het allemaal zo spijtig is verlopen.

  Dij deze DUS de vraag:

 5. We hebben eerder of alleen maar onze eigen oorloghitsende, onbesuisde en economisch vernietigende westerse overheid, regeringen of staten en politici (noem het wat je wilt) te vrezen die met hun hun expansiedrift en zevenmijlslaarzen zonder scrupules of mededogen over ons heen walsen en die zich op allerlei manieren tegen de bevolking keren en deze uitzuigen, failliet en kapot maken dan dat we een groot en tamelijk machtig land als Rusland hebben te vrezen.

  Waarom vertelt het onderbuikgevoel en alle duidelijk aanwezige, voelbare handelingen en tekenen dat het Westen meer agressie jegens de mensheid en hun laatste beetje vrijheid kent dan een land als Rusland?

  Waar willen de Russen hun macht doen laten gelden en hebben we ze te vrezen in de wereld, waar het Westen en dan vooral de VS met hun imperialistische moordpraktijken en economische schuldmachine de hele wereld vernietigen en naar hun hand willen zetten, waarbij de VS gelegaliseerde clandestiene praktijken, false flag oorlogen en de alsmaar groeiende schuldenberg als zoete onschuldige acties en noodzakelijkheden worden uitgelegd.

  Waarom niet vrede, maar oorlog uitlokken met de Russen? Waarom niet kiezen voor handel drijven en economische vooruitgang boeken door samen te werken met Rusland en andere zogenaamd agressieve landen in de wereld? Waarom op en onder commando van en met de VS machtsjunkie een agressief blok vormen tegen Rusland of andere landen en zo de vooruitgang, handel en onze levens of vrede in de wereld in gevaar brengen? Het doel heiligt de middelen? Maar met de huidige onvoorstelbare grote middelen moet dat wel een verschrikkelijk doel zijn. Het doel kan niet vrede of rust betekenen, want anders waren de middelen die het doel heiligen niet zo verschrikkelijk doodbrengend en grotesk.

 6. @Pendragon [4]: Er is in de jaren 90 een staatsgreep geweest binnen de Amerikaanse overheid, beginnende met Bush sr. gevolgd door Clinton, Bush jr. en nu dus Obama. Maar 27% van de Amerikanen stemmen, de rest 73% blijft thuis. De VS is een tweepartijendictatuur geworden en wordt aangestuurd door het militair-industrieel complex alsmede de vampierbanken op Wall Street.

  Voor een briljante lezing van Barbara Honegger, waarbij alles uit de doeken wordt gedaan omtrent de valsevlagoperaties van het Washington-regime. https://www.youtube.com/watch?v=4fvJ8nFa5Qk

 7. @Joseph Kétèll [12]: Inderdaad Joseph. De westerse ´lijders´dammen en Putin schaakt. Dat is het verschil. Vergeet niet dat Rusland en China tezamen met India nu de grootste markten vertegenwoordigen en zullen de obsolete organisaties van EU en NATO in het zand doen happen.

 8. De Washington Post (de roeptoeter van het Washington-regime) was onlangs verbijsterd over de aanhang van Putin (89% van de Russen schaarde zich achter hem). De westerse oorlogshitsers, coupondersteuners en regimechangers kunnen maar niet begrijpen dat iedereen langzaam aan begint te walgen van hun criminele activiteiten. Dat betekent dat de VS en EU samen moeten gaan oppassen voor hun eigen ´regime change´. Griekenland is de eerste fase namelijk.

  IIS [15] reageerde op deze reactie.

 9. Een NAVO expansie is beter dan een Russische expansie, er komt geen agressie bij kijken waar het deelname van lidstaten zelf betreft, en zonder groene mannetjes zonder insignes enzovoorts die ernstig betrokken blijken te zijn bij annexaties en gewelddadige opstanden. Er moet toch iets zijn wat wij van zij kan onderscheiden, en aan de kaart zie je hoeveel landen daarvoor zelf kiezen. Goeie zaak! Nou de Russen nog.

  Albert S. [17] reageerde op deze reactie.

 10. @Pteranodon [16]: Er is helemaal geen Russische expansie geweest over de laatste 25 jaar. De Krim was Russisch en de bevolking kreeg de kans om te kiezen in een referendum dat vervolgens werd gehonoreerd. Ongeacht de propaganda die in het westen continu wordt gespuid en door simpele zielen wordt geloofd. Wie heeft er eigenlijk in West-Europa voor een EU gekozen, of een euro, of een Grondwet. Niemand toch en ook is er nooit een referendum geweest om uit de Nato te treden in dit deel van de wereld. Terwijl het Warschau-pact reeds in 1989 werd ontbonden.

  Kijk, de NATO is een dinosaurus en had reeds in 1991 moeten worden afgeschaft. Het is een organisatie in leven gehouden door het militair-industrieel complex en omdat het communisme wegviel moest het een doel hebben om haar bestaan te rechtvaardigen. Dat deden door soevereine landen te bombarderen (Joegoslavië, Libië, Afghanistan, Irak etc.), waarbij ze zelfs hun eigen art. 5 overtraden.

  De Europese landen zijn niets meer dan slaafjes van de VS, waar in de jaren 90 een staatsgreep heeft plaatsgevonden. Tijd om deze obsolete organisatie op te doeken. Hoe eerder hoe beter, want het Washington-regimes deinst voor niets terug. Zelfs niet voor het ontketenen van coups, regime change, of zelfs een nucleaire oorlog.

  Andre [19] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [15]: Zou kunnen, maar de Turken zijn helemaal niet geinteresseerd in de failliete boedel van de EU. Er valt namelijk niets te halen, zij concentreren zich liever op hun eigen buurt en zullen waarschijnlijk overgaan naar de zijderoute van China en Rusland. De eerste deals zijn reeds gesloten. Het NATO-lidmaatschap staat in Ankara op losse schroeven namelijk.

 12. @Albert S. [17]:

  “Tijd om deze obsolete organisatie op te doeken”

  Helaas maken de VS alsmede NATO en de EU een integraal onderdeel uit van de wereldvisie van mensen als Rockefeller en z’n trilaterale commissie/bilderberg/nwo/etc. etc. kompanen dus zo snel zullen ze niet opgeven want er is gewoon veel geld mee te verdienen voor deze lieden. Het lijkt er echter op dat ze hun hand hebben overspeeld, en al langere tijd het spoor der realiteit bijster zijn. Ooit hebben ze getracht om de voormalige USSR in het grote huis Europa te betrekken en dat liep even geweldig mis omdat de USSR omviel voordat ze dat hadden gerealiseerd. Blijkbaar blijven ze proberen onder het motto niet goedschiks dan maar kwaadschiks, daarbij zich niet realiserende dat Putin’s Rusland de laatste decennia niet stil heeft gezeten, en dat Putin zich in die tijd verzekerd heeft van loyale mensen die daar dingen voor elkaar krijgen waar voornoemde lieden een harde plasser van zouden krijgen. Dat er een aantal ex-Oostblok landen zijn die moord en brand schreeuwen over “Russische expansie” is lachwekkend paranoïde; het enige wat Putin wil is geld verdienen en wel zoveel mogelijk. Wat dat betreft lijkt het erop dat de noordelijke gaspijplijn naar Duitsland een andere meesterzet is; ik vermoed dat de historische banden tussen Duitsland en Rusland daar ook wel een rol in spelen en dat is dan weer hoopvol in het kader van een anti-VS-schoothondjes politiek. Fuck the VS, NATO en de rest van de handel. En de EU ook natuurlijk.

  Andre [20] reageerde op deze reactie.
  Albert S. [21] reageerde op deze reactie.

 13. @Andre [19]: Ik kon het zelf niet beter verwoorden André. Helemaal mee eens met je analyse. De papieren tijgers van de VS en de EU lopen op hun laatste benen, zoveel is duidelijk. Katten in het nauw maken rare sprongen. Zo ook met Griekenland. Na een Grexit is de toekomst van Merkel verloren.

Comments are closed.