Op 20 en 21 juni is er in Austin, Texas het Voice & Exit Festival. Een Voice Exitmultimedia evenement waarin o.a. crypto currency, 3D printing, visionair ondernemersschap, hacking, seasteading en transhumanisme aan bod komen. Een grensoverschrijdende bijeenkomst die verschillende snel opkomende technologieën en trends aandacht geeft.

Voice & Exit is met name interessant omdat het de weg wijst uit het failliete politieke, economische en financiële systeem waarin wij nu nog zitten. Terwijl de heersende klasse uit alle macht doet alsof er niets aan de hand is, bouwen early innovators aan directe methoden zoals open source wetgeving, startup cities en soevereine leefplekken.

Voice & Exit is opgezet door mensen die genoeg hadden van de apathische lethargie maar ook van de stammenstrijd, de wij-tegen-zij mentaliteit van de politiek en de ideologische zuiverheidsdiscussies die tot niets leiden. Werkelijke verandering komt door het doen en samenwerken waarbij het grote open-source project der mensheid er één van is.

Het festival viert de mensen die experimenteren. De non-conventionelen die twijfelen aan de status quo en de wereld beter en vrijer maken door hun creaties en marktopschuddende oplossingen.

De toekomst van de mensheid hangt niet af van de politiek, macht en dwang. De nieuwe weg komt van mensen die vrijwillig samenwerken – hoe verschillend ze ook zijn – om via winstgevende nieuwe oplossingen uiteindelijk ieder mens onafhankelijker en gelukkiger te maken.