Wilders_LePenDoor met partijen uit andere landen (binnen bepaalde regels) een groep te vormen, kun je allerlei voordelen krijgen.*****
Onder andere krijg je dan meer spreektijd waardoor je meer reclame voor je eigen straatje beschikbaar krijgt.***** Maar los daarvan, krijg je ook nog dik € 17,5  miljoen om je organisatie te versterken.  De belastingbetaler is er goed voor.

De groep heet:”Europe of Nations and Freedom”.
Wilders noemt het D-day , de dag dat de striijd om de vrijheid begint.

De kreet dat zij de soevereiniteit aan elk land willen teruggeven, klinkt wel positief.
Over het socialistische aspect en de anti immigratie hoeven we het niet te hebben.

5 REACTIES

 1. nou ja, dat geld gaat dan tenminste niet naar Verbaalstad;
  of krijgen die het ook nog?

 2. Belachelijk dat poltieke groeperingen dergelijke bergen geld krijgen. Het salaris van die dudes is al discutabel, maar het is nogal anti-democratisch dat politieke partijen die zijn neergestreken in Brussel geld krijgen, terwijl startende en beginnende partijen geen cent krijgen en zelf maar met de pet rond kunnen. Sterker nog als anti-EU aanhanger wordt zelfs mijn geld geroofd via belasting om dit soort politieke partijen te spekken met budget om propaganda te kunnen voeren over ideeën die ik helemaal niet aanhang.
  Dat heet dan vrijheid van meningsuiting, ik noem dat iemand de mond snoeren.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. Weet je wat het is? Wilders noemt het D-day, en als het gaat om het verlaten of laten ontploffen van de complete EU heeft hij hoogstwaarschijnlijk wel een punt. En indien mijn geld toch al wordt gestolen, linksom of rechtsom, dan laat het a.u.b. naar die nieuwe coalitie gaan. Kwijt ben ik het toch, en de reden dat ik het kwijt ben ligt niet in de laatste plaats aan die EU. En dat we dienaangaande nog heel veel meer kwijt zullen gaan raken met die EU, zullen weinigen tegenspreken. Hetgeen niet wegneemt dat een compleet andere, vrijere, staatsinrichting verreweg de voorkeur geniet. Maar laten we dan eerst eens beginnen de zeggenschap over die staat terug te krijgen en van daaruit verder te werken.

 4. Ach, we betalen in Nederland ook al belasting om een salaris te geven aan mensen wiens bedoeling het is om NOG MEER belasting van je weg te harken.

  Het is alsof je je dief betaalt om terug te blijven komen om nog meer geld van je te roven.

Comments are closed.