12 REACTIES

  1. En ik dacht (school-doctrine) dat we in de 2e wereldoorlog de nazi’s verslagen hadden…We hebben de oorlog verloren…

  2. Als de bevolking maar zo slim is om de politici zelf te laten vechten en niet voor ze in de bres spring, omdat de bewoners van de ivoren torens in Europa zo nodig ruzie moeten maken met Poetin. Dat doen ze immers ook niet met de Chinezen, die Tibet bezet hebben.

  3. @Sander [8]:

    Geachte Sander , ik ben u zeer erkentelijk voor het geoffreerde.

    Doch ik vrees dat ik momenteel ” reddeloos ontheemd ” gediagnosticeerd ben , dat ook de leesrisico’s , mij niet meer zullen baten.

  4. @Michiel [11]: Mijn reactie is weer in afwachting van moderatie. Moderator, wie u ook bent, probeert u de Vrijspreker eerlijk en fair te houden. Flikker Seneca en MMAP dus op de keien.

Comments are closed.