Comic of the Communists Plan 1934

blame_capitalism

Uit een AIG rapport uit 2008:

Het gebruik van crises om de macht te vergroten:

-Milieu zaken: vergroot controle over de lidstaten; verbreidt het idee van een wereldregering

-Terrorisme: Gebruik als excuus voor meer controle over politie en justie; vergroot surveillance

-Wereldwijde financiële crisis: Sla 2 vliegen in 1 klap (vrije markt angelsaksish model) Europa wijde regulatie, globale financiële wetgeving.

-EMU: Creëer crisis om een Europese economische regering te forceren.

15 REACTIES

 1. Vrede en vrijheid en vooral openheid van zaken zal pas komen na de totale ineenstorting en laatste alles vernietigende wereldoorlog, pas dan en niet eerder.

  Nu lullen de politici nog steeds recht wat krom is en ontwijken ze de waarheid en komen met leugens dat het moeilijk is maar wel goed zal komen, vette onzin natuurlijk. Het politieke vuilnis is geleerd om de werkelijke macht achter de schermen te verdedigen en hebben geleerd weg te kijken van het volk wat ze normaal gesproken dienen te vertegenwoordigen, ze kijken letterlijk weg en niet in de camera bij interviews en cruciale gesprekken over de burger zijn toekomst en zaken die ons aangaan, zaken de het volk het laatste beetje adem en geld kost.

  Waar ze het volk dienen toe te spreken en recht in de ogen dienen te kijken en ons te vertellen dat ze het niet langer pikken dat de gevestigde orde, de bankengangsters en nazi’s de macht hebben gegrepen, praten en liegen ze ons van voren tot achteren voor en tonen ze totale disrespect voor het volk door ze voor de camera de rug toe te draaien.

  Een goede en oprechte volksvertegenwoordiger (normaal gesproken) praat tegen zijn volk en kijkt het recht in de ogen en neemt het voor ze op zonder belangen af te wegen of compromissen te sluiten met niet anders en goedkeuring van de burger en wendt zich niet hondsbrutaal af om zo zijn of haar verachting/minachting te tonen.

  WijRos [9] reageerde op deze reactie.

 2. @pcrs [5]:

  Dat was te verwachten. Dat is precies waar het om draait en zoals ook al subtiel door Dr Strangelove Schäuble is uitgelegd.

  “Schon damals war Deutschland für eine politische Union, fand dafür aber keine Mehrheit. Wir haben uns deshalb entschieden, über die Wirtschafts- und Währungsunion hin zur politischen Einheit zu kommen. Wir hatten die Hoffnung – und haben sie auch heute noch -, dass der Euro schrittweise die politische Union herbeiführen wird. Dass es aber noch nicht so weit ist, ist einer der Gründe für das Misstrauen der Märkte.

  Welt am Sonntag: Erzwingen die Märkte nun die politische Einigung?

  Wolfgang Schäuble: Die meisten Mitgliedstaaten sind noch nicht vollständig bereit, die notwendigen Einschränkungen nationaler Souveränität hinzunehmen. Aber glauben Sie mir, das Problem ist lösbar.”

  http://www.welt.de/print/wams/politik/article13556440/Europaeischer-Finanzminister-Warum-nicht.html

  Andre [7] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [4]:

  re. Vrede en vrijheid en vooral openheid van zaken zal pas komen na de totale ineenstorting en laatste alles vernietigende wereldoorlog, pas dan en niet eerder.

  Niets is minder waar.
  We leven nu ruim 60 jaren na de 2e wereldoorlog en weten nog steeds niet; wat, waarom gebeurde en door wie. De hoofdschuldigen: de ambtenarij en de politici worden geëerd met lentjes en standbeelden.
  We blijven verder steeds maar oorlog voeren om de meest belacheljke redenen en er komt steeds minder openheid en al helemaal geen vrijheid.

 4. @Pteranodon [1]: ik begrijp jouw opmerking niet. Propaganda voor het libertarisme: dit zie ik niet in de kranten, noch op internet. Het enige wat gepropagandeerd wordt is meer overheid en meer controle op het individu. Of bedoel je neo-liberalisme?

 5. Ik vraag me af als elke wereldburger onderworpen is aan de zogenaamd oprukkende wereldorde, wat dan? Welk nut heeft het als er een wereld vol arme sloebers is, en een handjevol mensen die alles bezitten? Als er bij de bevolking niets meer te halen valt, wat dan? Waar en hoe eindigt het? Ik krijg er maar geen hoogte van…

Comments are closed.