PATRAS
Grote aantallen migranten hebben zich verzameld bij de haven ten gevolge van een daling van het aantal vrachtauto’s met bestemming Europa als consequentie van de beperkingen in hetfasdf betalingsverkeer.

ATHENE
Gevechten over voedsel zijn uitgebroken in sommige parken waar migranten huizen.

Hugo van Reijen

9 REACTIES

 1. … Waar ik met mijn pet niet bij kan… Een vriend van me, redelijke opleiding, consultancy M&A, echt geen domme man. Iemand waar je van zou verwachten dat hij het beste met zijn landgenoten voorheeft, vrijdenker… Hij hoopt van ganser harte dat Griekenland in de EU blijft. Echt… Ik ben met stomheid geslagen.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Pendragon [1]:
  Ik vermoed dat je vriend een tragisch geval van (subtiele) hersenspoeling is. Hoe zullen hij en de andere slaafjes reageren als de EU-commissie dictatuur (uiteraard heel democratisch en bureaucratisch) straks een feit is en de belastingen heel hoog worden gemaakt?

  Tirannie lijkt de enige kaart die de eurofielen nog kunnen spelen. Want om te zien dat de EU in zijn huidige vorm een “total loss” is, hoef je geen wonderkind te zijn.

  hugo [3] reageerde op deze reactie.

 3. EU zal de crisis gebruiken om een begin te maken aan een europees leger

 4. Zerohedge weet te melden dat in Griekenland op ruilhandel wordt overgestapt. “Voor het eerst sinds de Nazi-bezetting”… http://www.zerohedge.com/news/2015-07-29/complete-collapse-greece-reverts-barter-economy-first-time-nazi-occupation

  En ik ben benieuwd naar die ‘rel’ rond Varoufakis vanwege vermeend hoogverraad. Hoogverraad aan de EU zal men wel bedoelen. Naar mijn idee wilde hij gaan doen wat mij de enige logische actie leek: weg uit de euro en (tijdelijk?) naar een Mickey Mouse munt overstappen.

  Van een communist kun je moeilijk verwachten dat hij het aan de rest van het land over laat hoe men verder wil betalen. De banken daar zijn ‘toast’ als ik de analisten mag geloven.

Comments are closed.