879c04a5ca8c3b544fa8846f2ae70f094f9a2a56Jullie snappen het niet. Tot in de kleine uurtjes hebben wij afgelopen weekend moeten leven op eten van de (overigens voortreffelijke) cateraar terwijl wij onze families achter hebben moeten laten, en dat was niet de eerste keer. Zelfs de plaszak van de door een verwarde man gedeeltelijk verlamde Dr. Wolfgang “Strangelove” Schäuble moest regelmatig vervangen worden tijdens de vergaderingen. Wij, opperdienaars die wij zijn, zijn het hele weekend hard bezig geweest voor jullie eigen bestwil. Immers, een Europa zonder Griekenland is als een rolstoel zonder lucht in de banden. Jullie moeten beseffen, dat wij de redders van jullie toekomst zijn, en ook van de toekomst van jullie kinderen. Wij zijn zelf zover gegaan, dat wij met pijn in het hart afscheid hebben genomen van enkele verkiezingsbeloftes, iets dat wij niet graag doen.

Het doet daarom des te meer pijn dat jullie ons nu bekritiseren. Gelukkig maar dat we ook daar aan werken; inmiddels hebben wij een pilotproject in Spanje gelanceerd om de gemoederen preventief te bedaren. Voor jullie eigen bestwil uiteraard.

9 REACTIES

 1. @Andre [4]:
  Goede video, bedankt voor de tip.

  Max Keiser is een karikatuur van zichzelf geworden. En binnenkort mag je hem een handje geven in Rotterdam voor 80 eypies.

  Bij Max samen met Jeff Berwick zie ik een gouden Ponzi ontstaan: Ayahuasca-coin. https://www.dollarvigilante.com/blog/2015/05/02/ayahuascan-revelations-the-weekend-vigilante-may-2nd-2015.html

  En ik vermoed dat Berwick ook een schreeuwlelijk is want hij heeft vrijwel alle interessante mensen weggejaagd van zijn website. Of kwam dat nou door Galt’s Gulch Chili? Ook zo’n gouden fata morgana van kort geleden . . .

 2. @Naam * [6]:

  Ik word een beetje gestoord van allerlei bullshitartists die in het kader van hun eigen shitshow het einde van de wereld proclameren om je vervolgens een “oplossing” aan te bieden tegen een overigens niet onaanzienlijke vergoeding. Vandaag is je laatste kans om er nog wat aan te doen – maatje 48 in het rectum tot aan het enkel.

  Naam * [8] reageerde op deze reactie.

 3. @Andre [7]:
  De BS zie je al meteen aan het begin van die film. Als je jezelf als expert moet ‘bewijzen’ dan zegt dat genoeg over je rest van je geloofwaardigheid.

  Een paar jaar geleden vond ik Berwick wel interessant. Maar het lijkt er op dat zijn geld begint op te raken en gaat hij David Icke achterna. Binnenkort sleept hij er vast de buitenaardse reptielen bij.

  Maar Berwick is zelf-verklaard ‘libertarian’ en ‘anarcho capitalist’ en trekt als zondanig veel publiciteit (hij is kandidaat voor de LP in Canada).

  Dit soort ‘vrienden’ bezorgen het libertarisme een slechte reputatie. Met een beetje aluhoedje denken kun je in Berwick een ‘Psy-Op’ van de CIA zien.

  Andre [9] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.