NEERGANGVanochtend kregen we van een trouwe bezoeker een artikel van het BURGERCOMITE EU met onderstaande titel:

VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen Vergeet logica,*****

En al lezende word je steeds meer verbaasd.
En dat niet alleen wat betreft het geritsel om Griekenland in de EU/euro te houden, maar dan ook nog die TTIP.
En alles ten koste van de burger die het straks moet betalen of ondergaan.
Een interessant punt hierbij is in hoeverre de burger dat zelf schuld is. Burgers reageren immers nauwelijks en laten alles over zich heen komen en volgen slaafs wat de door (velen van hen) gekozen politici verordonneren! .

Het is moeilijk voor te stellen tot wat dit gaat leiden.
In ieder geval tot een steeds maar dalende levensstandaard.
Nog erger dan de Grieken nu?

Zie ook: www.burgercomite.nl

7 REACTIES

  1. Het faillissement van de corporatistische EU en VS. Men probeert nog een lekkende boot genaamd TTIP te lanceren, waarin alle vampierbanken, big pharma en het militair-industrieel complex de vruchten van kunnen plukken d.m.v. de laatste restanten van de vrije markt te vernietigen. Let wel, TTIP is geen vrije markt maar een onderonsje tussen de collectivisten van Brussel en Washington.

    Individualist [7] reageerde op deze reactie.

  2. @John [3]: Zoals je weet zijn de vragen die jij stelt legitieme exit vragen. Echter exitscenarios worden schijnbaar nooit in dit soort verdragen opgenomen.

  3. @Albert S. [4]:

    Inderdaad. Geen enkel “handelsverdrag” heeft iets met de vrije markt te maken. De vrije markt vindt niet plaats tussen regeringen maar tussen mensen die actief zijn in de markt, en die kunnen (en horen) zelf donders goed bepalen met wie zij zaken doen.

    Verdragen zijn officiële afspraken tussen regeringen, en die hebben helemaal geen belang bij een vrije markt, maar bij iets dat hen geld en macht oplevert.

Comments are closed.