Goud is niets anders dan een verzekering tegen centrale banken en overheden die je goud(en bergen) beloven, maar je zelfgemaakte euro’s geven.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

1 REACTIE

  1. Kijkend naar de beurzen en de tijd van het jaar, waar ‘normaal’ gesproken de beurzen meestal rood kleuren tijdens de herfst net als de bomen, is het moment van corrigerende?….dalende?….crashende? beurzen op dit moment en in deze omvang een heel, heel vreemde gang van zaken. Waar meestal de Dow Jones de toon zet wordt het steeds duidelijker dat China een nieuwe speler is in de markt als het om het zetten van de toon gaat. Heel bijzonder, heel vreemd en slaat alle oude fundamenten weg waarop de beurzen stonden en laat zeker zien hoe vreselijk kwetsbaar we zijn geworden, zelfs al bezit je geen enkele aandeel in een wereld die afhankelijk is geworden van het wel en wee van de beurzen, waar het vroeger zo was dat de economie de toon zette en aangaf waar we stonden. Bizar! Goud en veel andere commodities dalen ‘gewoon’ mee.

    De roebel staat op instorten? Is dit een economische oorlogvoering geworden, toevallig? Geen exit, geen grond meer onder de voeten, dus zullen de Russen moeten capituleren en zal Poetin moeten vertrekken? what the hell is going on?

Comments are closed.