PVDA

26 REACTIES

 1. @John [6]:

  Niets daarvan…..als je zo dol bent op de EU , ben je ook bereid om er voor te sneuvelen.
  Dus op de trein , en hup naar de Ukraine , 1 vuurwapen op de 10 man , onderweg zoek je er maar een zelf.

  Ter ondersteuning van de USA , want die zijn daar vanwege de Russische agressie , ja heus , luister maar naar dit filmpje.

  2000+ combat ready NATO forces large scale International Military Drills in Ukraine

  https://www.youtube.com/watch?v=BbfBgsZdXUg

  Marcel [9] reageerde op deze reactie.

 2. @Albert S. [5]:
  Zij die hiertegen zijn, gelieven hun woede te uiten tegenover de staten die dit faciliteren en niet tegenover deze mensen, die het immers niet kwalijk genomen kan worden, dat zij op de honing afkomen.
  Overigens ben ik van mening dat het aantal bijna even hoog zou zijn, als er geen verzorgingsstaten zouden zijn.

  Keinstein [12] reageerde op deze reactie.

 3. De manier waarop asieleisers zich opdringen komt op mij over als een buitenlandse invasie en agressie. Kijk maar eens naar de video’s. Vooral die van Calais.

  PVDA-stemmers en andere vluchtelingen-fans schenden wat mij betreft het NAP. Er is niet humaans aan om je buren, vrienden, collega’s op te zadelen met een immigratiegolf. Dus laat de fans de ‘vluchtelingen’ maar zelf in huis nemen.
  Alleen maar de verheven moralist uithangen is te goedkoop.

 4. @hugo van reijen [10]: “(…) deze mensen, die het immers niet kwalijk genomen kan worden, dat zij op de honing afkomen.”

  Is dat zo? Als van mensen verwacht mag worden dat zij begrijpen dat een samenleving vooruitkomt – en daarmee ook de individuen die de samenleving bevolken – door met elkaar samen te werken in een setting van arbeidsdeling en eigendomsprotectie, mag dan niet eveneens van mensen verwacht worden dat zij begrijpen dat het verbreken van dit ‘sociaal contract’ een kwalijke zaak is?

  Als migranten niet alleen zouden begrijpen waardoor een samenleving vooruitkomt en waardoor deze achterblijft, maar daar tevens naar zouden handelen, dan zouden de landen waar zij uit vluchten er toch heel wat aangenamer bijliggen. Het feit dat dit niet het geval is bewijst dat deze noodzakelijke begripsvoorwaarden bij de nieuwkomers niet aanwezig zijn. En dan is het toch vrij ernstig wanneer je deze mensen in grote getalen gaat importeren als zij naar verwachting ofwel in de criminaliteit ofwel in een uitkering van het een of ander zullen belanden. Volgens mij is er inmiddels voldoende bewijs hiervoor te vinden in allerlei ‘slechte’ lijsten die steeds weer door de usual suspects worden aangevoerd.

 5. @Albert S. [5]:
  De lonen in de golfstaten zijn laag en bedragen een fractie van de alhier vigerende.
  Ook de arbeidsomstandigheden zijn niet altijd geweldig.
  Bij een megaproject in Qatar dat nu onder constructie is, zijn al veel Nepalese en ander slachtoffers gevallen die in lijkkisten naar hun land terugkeren.
  Ten gevolge daarvan bestaat bij velen een sterke voorkeur voor Europa.
  Europese werknemers mogen echter niet invoeren wie zij willen.

 6. @hugo van reijen [18]: Ja, en in Amstelveen wonen, ik geloof, 5000 Japanners die geen van allen nederlands spreken. Dat is ook een grote groep, maar geeft geen problemen. Andere bevolkingsgroepen geven daarentegen wel problemen. Het is dus niet zo dat alle immigranten hetzelfde zijn.

  En de over het algemeen succesvolle, goed opgeleide, beschaafde immigranten in Bali – waarvan naar ik aanneem velen van hun pensioen genieten – vergelijken met de hordes die in de foto boven dit stuk te zien zijn, is niet alleen onjuist; het is vals. Niet in de laatste plaats omdat er een politieke agenda achter de massaimmigratie zit. Want er zijn mensen die heel goed begrijpen wat de consequenties daarvan zullen zijn, de al dan niet gespeelde onnozelheid van meneer van Reijen ten spijt.

  hugo van reijen [20] reageerde op deze reactie.

 7. @hugo van reijen [20]: Het verbijstert mij dat een intelligent mens, die toch ook wel eens buiten moet komen, zich anno 2015 nog altijd in de ontkenningsfase kan bevinden hieromtrent.

  Maar goed, we zijn inmiddels opgeschoven van ‘immigratie is goed want immigranten zijn ijveriger’ naar ‘het zijn er niet zo veel’. Dat moet ik dan maar als winst zien.

 8. @hugo van reijen [16]:
  klopt, maar in Bali zijn die buitenlanders er omdat er een aanbod is. In Bali is een toerisme groot, die toeristen, willen westerse service krijgen van “buitenlanders”. Of het nu australiers zijn in Kuta, russen in Nua dusa, of noord europeanen in ahmed etc.
  Lokalen spreken vaak de taal niet (behalve in Ubud) of hebben niet de vaardigeheden (duiken etc).

  welke vraag is er voor afrikaanse migranten in Nederlands??

  hugo van reijen [24] reageerde op deze reactie.

 9. @yourke [25]:
  Het is hier dus duidelijk de overheid die de problemen veroorzaakt met haar dwangverzekeringssystemen.

Comments are closed.